Itä-Hakkilan kilvan ja Rekolan Raikkaan välisessä yleisurheilun seuraottelussa kisailtiin Hakunilan kalliosuojassa 12.4.

Itä-Hakkilan kilvan yleisurheilujaoston isännöi Valentin Konosen johdolla nuorille yleisurheilijoille mukavan seuraottelun, jossa vierailevana seurana oli viimevuotiseen tapaan Rekolan Raikas, jonka aktiivisena puuhamiehenä ja seuraedustajana toimi Esko Ranto.

Seuraotteelun lajivalikoima oli laaja, kun nuorimmat juoksivat 40 metriä ja hieman vanhemmat 60 metriä, pituushyppy, kuula ja kisailun päättänyt kävelykisa.

Osallistujia  oli runsaat 30 nuorta ylesiurheilijaa, joiden hienot suoritukset siivittivät runsaan yleisönkin upeaan kannustukseen, erityisesti kisa-illan päättäneessä 500 metrin kävelykisassa, jossa nuoret oivalsivat hyvin Konosen Vallun pikaohjeistuksen ennen kisaa kävelyn tekniikkaan ja vastapainoksi nuoret tekivätkin todella upeita suorituksia.

Kaikille osallistuneille urheilijoille jaettiin kisan päätteeksi osallsitujamitalit.

Yleisurheilijat jatkaa vielä hetken harjoituksiaan sisätiloissa ja kun kevät etenee, siirtyy nuoret myös ulkokentille treenaamaan.

Kuvia tapahtumasta tulee uutisen oheen tiistaina 14.4

Seuraottelun tulokset liitteenä.

Liitteet

IHK – ReRa 2015 tulokset

12.4.2015 Seuraottelun tulokset