Itä-Hakkilan Kilpa toimi kisaisäntänä Vantaalla Tikkurilan urheilutalolla pelatussa kehitysvammaisten salibandyturnauksessa 29.10.

Tapahtumaan osallistui kaikkiaan 12 eri joukkuetta, yhteensä n. 140 vammaisurheilijaa.

Turnauksen teemoina oli yhdenvertaisuus ja tasa-arvoisuus, jotka toteutuivatkin jälleen hienosti, siitä hyvänä osoituksena mainittakoon lähes kaikkien joukkueiden sekajoukkueet, joissa niin tytöt, pojat, naiset ja miehet pelasivat samoissa joukkueissa, tällaiselle tasa-arvoiselle ja yhdenvertaisuudelle saa hakea vertaistaan, kiittelee turnausvastaavan tehtävissä junaillut Harry Seidler.

Turnauksessa pelattiin kolme eri sarjaa, kilpa, haaste ja harrastesarja, joka takasi mahdollisimman oikean tasoluokituksen kaikille joukkueille, tavoitteena saada mahdollisimman tasaisia otteluita kaikille joukkueille. Kaikki joukkueet pelasivat omissa lohkoissaan ensin yksinkertaisen kierroksen, eli 3 ottelua, sen jälkeen kaikissa sarjoissa pelattiin vielä sijoitusottelut kaikista sijoista, joten pelejä tuli jokaiselle joukkueelle neljä(4).

Turnauksen erotuomaritehtävät koko turnauspäivän osalta hoitivat upealla ohjaavalla ja vammaisurheilijoiden tasot hienosti huomioiden erotuomarit Ville Turunen ja Petri Numminen.

Turnauksen teeman mukaisesti jokainen pelaaja oli tasa-arvoisesti mestari pelien päätyttyä, joten kisaisäntä jakoi jokaiselle urheilijalle ja joukkueen taustahenkilöille yhdenmukaisen osallistujamitalin.

Vammaisurheilun merkitys kaikkiaan näkyi hienosti jälleen, kun kisakatsomossa oli todella runsaasti yleisöä katsomassa ja kannustamassa urheilijoita, olemme Itä-Hakkilan kilvassa erittäin kiitollisia, että meidän toimintaan ja kokemukseen eri turnauksissa luotetaan ja osallistumisaktiivisuus vierailevilla seuroilla on aina ollut erittäin vahvalla tasolla, toteaa Harry Seidler.

Ison kiitoksen tapahtuman onnistumiselle tuovat vahvat ja tärkeät yhteistyökumppanit, joista haluankin antaa erityiskiitokset Vantaan Energialle, Vantaan Kaupungille, Aktia-pankille ja loistavalle henkilökunnalle Tikkurilan urheilutalolla, joiden kanssa yhteistyö toimii aina loistavasti, totesi Seidler.