Kehitysvammaisten salibandyjoukkue Star on aloittanut uuden yhteistyön salibandyseura SISU:n kanssa pelaten ystävyysottelun Tikkurilan urheilutalolla 1.10.

Harjoituspelille löydettiin yhteisnen sävel, kun tavattiin urheilutalolla aiemmin turnausvalmisteluiden yhteydessä SISU.n toimihenkilöitä, joten tässäkin voidaan todeta, että urheilu yhdistää jälleen hienosti tasa-arovisuuden saralla vammaisurheilijoiden ja vammattomien urheilijoiden liikuntakenttää.

SISU.n joukkueessa pelasi mukana suurelta osin heidän juniorijoukkueen valmennustiimiläisiä ja pelaajien vanhempia ja muista taustatekijöistä, joilla selvästi oli hyvää pelikokemustakin, jonka myötä saatiin hieno pelitapahtuma aikaan iltamyöhäisellä pelatussa ottelussa.

I-HK voitti tämän ensimmäisen hyvätasoisen ottelun, mutta SISU tulee varmasti seuraavaan otteluun jälleen uusin voimin ja yhteistuumin todettiin joukkueiden kättelyn yhteydessä, että yhteistyö tulee saamaan jatkoa, iso kiitos siitä SISU:n joukkueelle, totesi I-HK:n joukkueenjohtohommia pyörittävä Harry Seidler.