Toivotan kaikille liikunnan riemussa mukana oleville erinomaista kuluvaa vuotta!

Kiitän pitkäaikaista puheenjohtajaamme Harry Seidleriä arvokkaasta työstä liikunnan ja nuorisotyön parissa. Hyvin tehtyä työtä on mukava jatkaa ja hyvin tehdyn työn päälle on hedelmällistä kehittää uutta.

Harryn aikana seuramme olosuhteita on parannettu huomattavasti ja seuran jäsenmäärä on kasvanut huimasti. I-HK:ssa on tällä hetkellä lähes 900 jäsentä, mikä on kunnioitettava määrä.

Jatkan hyväksi todetulla linjalla toteuttaen seuran arvoja joita ovat tasa-arvoisuus, yhdenvertaisuus, yhteenkuuluvuus ja suvaitsevaisuus. Pääteemana tulevina aikoina on laadun kehittäminen: tulemme esimerkiksi panostamaan pelaajien, valmentajien ja joukkueiden taustahenkilöiden kouluttamiseen ja muuhun osaamisen kehittämiseen.

Iso tavoite on kyetä vastaamaan jäsenistön liikunnallisiin tarpeisiin ja esimerkiksi perustaa uusia liikuntaryhmiä jäsenistön tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Haluamme seurassamme kokeilla uusia lajeja ja eri tavoin innostaa kaikenikäisiä liikkumaan –mikäli sinulla on ajatuksia tästä, ole rohkeasti yhteydessä: meillä on matala kynnys uusien ryhmien perustamiseen ja kokeilemiseen.

I-HK täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Aikuisen ikään päässyttä seuraa juhlistetaan yhteisellä viihteellisellä ja liikunnallisella tapahtumalla elokuun lopulla. Olette kaikki tervetulleita sekä toteuttamaan että nauttimaan jäsenistönsä näköisestä tapahtumasta joka järjestetään kylämme sydämessä, tekonurmikentällämme.

Kiitos kaikille jotka tavalla tai toisella olette mukana lasten ja aikuisten liikuntaharrastuksissa: teette arvokasta työtä!

Aurinkoista kevättalven jatkoa!

 

Terveisin

Mirka Järnefelt

Puheenjohtaja

Itä-Hakkilan Kilpa

Puh. 040-125 8535

mirka.jarnefelt (*) kolumbus.fi