Lämmin kiitos kuuluu alkuun koko seuraväelle hetkistä, joita olen saanut eri vaiheissa kanssanne tehdä.

Seura yllätti minut niin täydellisesti Kyläriehassa, kun nimittivät minut seuran kunniapuheenjohtajaksi, kiitos ja nöyrä kumarrus, varmasti minun liikuntavuoden sykähdyttävin hetki.

Oli todella suuri kunnia saada tämä nimitys, sillä I-HK on ollut iso osa elämän liikuntapolkuani jo 50 vuoden ajan ja sama seura tulee olemaan aina se kylän sydän!

Kun olen saanut toimia seuratyömme lisäksi useissa eri luottamustehtävissä vuosien varrella eri sidosryhmissä, haluaisin nostaa itselleni tärkeiksi arvoiksi koettuja asioita, joita I-HK toteuttaa erittäin hyvin ja joita on tärkeää pitää kaikessa toiminnassa myös mukana tulevinakin vuosina.

Tasa-arvo, on hyvin laaja käsitteenä, mutta kiteytän tämän ajatuksella, Kaikilla tulee olla oikeus liikkua, kukin omien mahdollisuuksien rajoissa, liikunnasta nauttien turvallisessa ympäristössä. Tasa-arvoisuuden yksi merkittävä asia, jota mielestäni ei saa unohtaa missään kehittämistyössä, on taloudellinen tasa-arvoisuus. Me kaikki tiedämme hyvin, että liikunnan harrastaminen on talouden osalla useille suuri haaste ja toivon myös tuleville vuosille hyvää huomiointia ja ennakointikin, jossa seuramme on tehnyt jo pitkään hyvää työtä tukemalla erilaisin keinoin, tässä kohtaa haluan nostaa esille yhden esimerkin, syrjäytymisen ennaltaehkäisevän rahaston, jotta mahdollisimman moni voisi liikkua ja harrastaa turvallisessa ympäristössä tasa-arvoisesti, korostan vielä, että pienistä puroistakin voi virrata ratkaisevia tukia, joilla voidaan tukea syrjäytymisen vaarassa olevia harrastajia.

Yhteisöllisyys, hyvin tärkeä arvo, Me Kaikki yhdessä tehden, liikkuen, kehittäessämme seuratoimintaamme toinen toistaan tukien luomme yhteenkuuluvuuden tunteen.

Yhdenvertaisuus, Me Kaikki lisäämme parhaiten yhdenvertaisuutta kaikessa toiminnassa, kun huomioimme, kuuntelemme, annamme uusille ideoille tilaa.

Vielä kiitos ja haluan toivottaa koko seuraväelle liikunnallista syksyn aikaa, jokainen liikunnallinen hetki on arvokas!

Harry Seidler

Kunniapuheenjohtaja