Voitto vaati neljän Etelä-länsi liigan joukkueen kaatamisen.

I-HK:n tytöt oli arvottu todella kovaan lohkoon. Kaikki lohkon joukkueet tulevat syksyllä pelaamaan etelä-lansi liigaa. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Turun ykkös-joukkue ÅIFK 2-1 ja toisessa ottelussa rakas vihollinen MPS/PuiU YJ 1-0. Viimeisessä alkulohkon ottelussa vastaan asettui turnauksen emäntäjoukkue HJS ( tuore Stadi Cupin Finalisti ). I-HK:n tytöt saivat otteluun loisto alun ja menivät 2-0 johtoon, mutta HJS kiri etumatkan kuitenkin kiinni ja ottelu päättyi tasatulokseen 2-2, mutta se merkitsi kuitenkin sitä että I-HK eteni kovasta lohkosta mitalipeleihin.

Väierässä vastaan tuli HyPSin T02 joukkue ja ottelu päättyi selkeään I-HK:n voittoon vuotta nuorempien HyPSin taistellessa kuitenkin  esimerkillisesti loppuun asti. Finaalissa vastaan asettui Pirkanmaan ykkös-joukkue Ilves joka myöskin pelaa syksyllä ikäluokan pääliigaa. Ottelu päättyi I-HK:n hienoon 2-0 voittoon ja turnausvoitto oli jälleen kerran totta !

T01 joukkueella on ollutkin todella hieno menestys vuoden 2014 turnauksissa sillä vyöllä vuoden ensimmäisen puoliskon turnauksista on kunnioitettavat kolme turnausvoittoa, yksi toinen sija ja kaksi nelossijaa eli kertaakaan joukkue ei ole ollut mitalipelien ulkopuolella.

Vesi kielellä odotellaan syksyn otteluita.