I-HK:n 00-syntyneiden tyttöjen joukkueen runko säilyy koossa myös kaudelle 2014-2015.

Muutaman poisjääneen tytön tilalle kaivataan useamman vuoden pelanneita motivoituneita tyttöjä, jotka haluavat harjoitella hyvässä valmennuksessa ja hyvissä olosuhteissa noin neljä kertaa viikossa ja pelata paljon pelejä.

T00-joukkue on edennyt koko ajan kilpailullisempaan suuntaan ja olisi pelillisesti ansainnut paikan aluesarjassa jo syyskaudella 2014. Mukana olleiden muutaman yli-ikäisen pelaajan vuoksi nousu ei kuitenkaan ollut mahdollinen ja joukkue kehittikin peliään syyskaudenkin ykkösessä voittaen sen upeasti ilman pistemenetyksiä.

Turnauksissa tytöt pelasivat huikean hienosti kesällä 2014. Joukkue saavutti muun muassa Stadi Cupin pronssia, Barcelona Summer Cupin kultaa sekä viidennen sijan Hippo-turnauksessa Jyväskylässä. Kesällä 2015 T00-joukkueen kilpailulliset tavoitteet tulevat olemaan aluesarjatasolla ja tarkoituksena on osallistua myös Laura Kalmari -karsintaan. Myös jatkossa on tarkoitus osallistua useisiin turnauksiin ja suunnitteilla on myös ulkomaan leiri- tai turnausmatka.

Joukkueessa on ammattitaitoinen valmennus ja vahva aktiivisista vanhemmista muodostuva taustajoukko. Harjoitusmaksut ovat moneen seuraan verrattuna alhaiset. Uudet pelaajat voivat tulla tutustumaan T00-joukkueen harjoituksiin! Kuukauden kokeiluaika on maksuton. Pääsääntöisesti harjoitukset ovat seuran tekonurmikentällä Itä-Hakkilassa (Kehruukuja 14, 01260 Vantaa), jossa joukkue harjoittelee muutamaa talvikuukautta lukuun ottamatta. Talvella harjoitukset ovat lähialueen liikuntapaikoilla. Tervetuloa mukaan! Olkaa yhteydessä ja ilmoittakaa tulosta joukkueen valmentajalle Sari Tuunaiselle (050-3282036, sari.tuunainen11@gmail.com), kun olet tulossa ensimmäisen kerran paikalle.

Lokakuussa joukkue harjoittelee muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta seuraavasti: Ma 18.30-20.00 Lajiharjoitus, Itä-Hakkilan tekonurmi Ke 16.30-18.00 Lajiharjoitus ja fysiikkaharjoitus, Itä-Hakkilan tekonurmi To 17.00-18.00 Juoksuharjoitus, lähtöpaikka Itä-Hakkilan tekonurmi Su 16.30-18.00 Lajiharjoitus, Itä-Hakkilan tekonurmi Paikalla tulee olla 15 minuuttia ennen harjoituksen alkua. Tyttöjen oma lämmittely alkaa 10 minuuttia ennen lajiharjoitusten alkua.

Joukkueen valmennus: Vastuuvalmentajana toimivan liikuntatieteiden maisterin Sarin oma
jalkapalloura sisältää Suomen mestaruuden, Suomen Cupin voiton,
A-maaotteluita sekä pelaamista Saksan Bundesliigassa.
Valmentajakoulutuksena on UEFA:n B-lisenssi ja valmentajauralla parhaita
saavutuksia on Naisten Liigan pronssimitali FC Hongasta sekä T00 Piiricupin voitto Uudenmaan piirijoukkueen kanssa, molemmat kakkosvalmentajan roolissa.
 Lisää Sarista www.sporttistoori.fi/ Sarin apuna valmennuksessa toimii Sotungin lukion urheilulinjalla opiskeleva Sonja. Hän pelaa itsekin jalkapalloa Itä-Hakkilan Kilvassa, kaudella 2014 B-tytöissä, ja on ollut useita vuosia mukana tyttöjen valmennuksessa. Valmennustiimin täydentää Kimmo, joka on tehnyt paluun kyseisen ikäluokan valmennukseen I-HK:ssa vajaan kahden kauden jälkeen. Kimmon lisäksi joukkue käyttää tarvittaessa valmennusapuna muutamia muitakin tyttöjen vanhempia, mikä mahdollistaa pienryhmävalmennuksen ja pelipaikkakohtaisen valmennuksen. Maalivahdeille on lisäksi kevät- ja syyskaudella seuran järjestämiä maalivahtiharjoituksia, jonka lisäksi joukkueharjoituksissa käy välillä vierailevia maalivahtivalmentajia.