I-HK:n Pojat-05 ikäluokan järjestämässä turnauksessa oli upea fiilis

Turnauksen nimen mukaisesti kentällä kävi aika ajoin syksyinen puhalluskin, tuoden mukanaan upean auringonpaisteenkin, joten turnaus vietiin upeissa olosuhteissä läpi.

Nyt ensimmäistä kertaa järjestettyyn Syyspuhallus-turnaukseen osallistui 12 joukkuetta, osa Uudenmaan piirin alueelta, osa Helsingistä.

Turnaus oli kivasti suunniteltu, sillä kaikki pelit pelattiin klo 10.00-15.00 välisenä aikana, näin päivästä saatiin tehokas ja pelaajillekaan ei jäänyt pitkiä taukoja pelien lomassa, toteaa kisatapahtumaa seuraamassa ollut  seuran puheenjohtaja Harry Seidler.

Pelinohjauksesta kuului myös paljon positiivista palautetta nuorille pelinohjaajille, jotka ovat ottaneet uuden tehtävän hienosti vastaan seuran sisäisen koulutuksen kautta ja saavat näin hyvää käytännön harjoitusta näissä nuorten ikäluokkien turnaus-otteluissa, joissa myös kouluttaja / turnauksen pelinohjaajavastaava seuraa ja kannustaa nuoria tehtävässään, toteaa pelinohjaajien koulutustoiminnassa mukana oleva Seidler.

Turnaus vietiin läpi Palloliiton Kaikki Pelaa ohjeistuksen mukaisesti ja näin tulostaulukoita ei käytetty, vaan nautittiin mukavista pelihetkistä ja turnauksen päätteeksi saaduista mitaleista, joka saattoi olla osalle pelaajista jopa se uran ensimmäinen.

Turnaustoiminta on vilkastunut Itä-Hakkilan tekonurmella merkittävästi, joka todistaa, että olosuhteiden merkitys ratkaisee myös paljon, kun kisaisännyyttä tapahtumiin päätetään joukkueiden sisäisissä palavereissa, suuri kiitos kuuluukin joukkueiden aktiivisille vanhemmille, jotka tekevät arvokasta vapaaehtoistyötä nuorten parhaaksi.

Valokuvaajana toimi Mari Keula- Ahlroos.

Pelaajat kuuntelemassa valmentajan ohjeita

Maalivahti keskittyneenä tehtävässään

Tiukkaa pallon tavoittelua I-HK – Honka ottelussa

I-HK – HJK ottelun vauhdissa

Tiukkaa pallontavoittelua maalin tuntumassa

  I-HK sivurajaheitossa