Naisten tuore Suomen Cupin voittajajoukkue PK-35 vieraili Itä-Hakkiln tekonumella naisten mestarienliigan valmistassa harjoituksen merkeissä 3.10.

Joukkue piti vauhdikkaan harjoituksen ja ottelun päätteeksi joukkueen valmentaja Pauliina Miettinen ja pelaajat yhteistyössä pitivät vielä avoimet harjoitukset I-HK.n nuorille tyttö- ja poikapelaajille.

Yhteisharjoituksesta ei vauhtia puuttunut ja kentällä nähtiinkin iloisia Cupin mestareilta ja nuoria tulevaisuuden lupauksia yhteistreeneissä, Kentällä oli tapahtumaa seuraamassa myös runsaasti I-HK.n eri ikäluokkien pelaajia ja heidän vanhempiaan, tapahtuma loi taas hienon kuvan Vantaan seurojen välisestä yhteistyön toimivuudesta.

Treenien päätteeksi PK-35:n naispelaajat jakoivat nimmareita ja kyselivät junnupelaajien kuulumisiakin ja samalla promottiin myös ensi viikolla pelattavaa mestarienliigan otteluakin, joka pelataan Myyrmäessä ISS-stadioinilla keskiviikkona 9.10 klo 18.30, jolloin vastustajaksi saapuu kova joukkue Birminghamista, jota myös I-HK.n pelaajia ja vanhemoia on lähdössä seuraamaan ja kannustamaan PK-35:n naisjoukkuetta.

Ryhmäkuvassa I-HK:n hjunnupelaajia ja PK-35 naisjoukkue

Futishenkeä harjoituksen loppuhetkillä