Star-joukkueen harjoitus-ilta sai mukavan piristeen, kun HIFK:n salibandyjoukkue kutsui joukkueemme vierailulle Campo Sportcenteriin

Oli jälleen mukava havaita, kuinka kehitysvammaiset ja vammattomat urheilijat rikkoivat jälleen monen ihmisen ajatuksissa kulkevaa raja-aitaa ”ei samoille areenoille” kuulumisesta, olen erityisen ylpeä ja kiitollinen siitä, että HIFK:n miesten 2 joukkue kutsui meidät vieraaksi ystävyysotteluun, joka tarjosi meille koko pelin täydeltä arvokasta oppimista ja sen, että kovalla ja pitkäjänteisellä työllä voidaan saavuttaa mitä vain, tässä yksi hyvä esimerkki, totesi I-HK:n joukkueenjohtaja Harry Seidler.

Vaikka Star-joukkue saikin selkäsaunan itse pelissä, tosin komeita maaleja tehtiin myös HIFK:n maaliinkin, niin tärkeintä on saada laadukkaita joukkueita vastaan harjoituspelejä, ne antavat paljon enemmän, kuin helpot voitot.

Alla vielä HIFK hallituksen jäsenen ja pelaajan Timo Lehtimäen suora lainaus eilisestä pelistä.

”Eilinen peli vastustajan osalta osoitti sen,mitä joukkuehenki,yritteliäisyys,kova työnteko ja joukkuekaverin jatkuva kannustaminen voi parhaimmillaan olla.Tappiosta huolimatta vastustaja koki monella tapaa voittaneensa.
Tämä oli kauden hienoin vastustaja!
Otetaan heistä mallia. Minun silmissä heistä tuli toinen IFK ja kenties heillä joskus kilpipaita päällä omissa peleissään..
Sakelta loistava idea järjestää peli! RESPECT!! ”

Lämmin kiitos Lehtimäen Sakelle, joka osoittaa urheilijan sydämellään juuri tärkeiden arvojen merkityksen, eli tasa-arvon ja reilun pelin, jota totetutettiin eilen todellisessa RESPECT-hengessä, toesi Seidler ja mikä parasta, yhteistyö jatkuu!

HIFK ja Star yhteiskuvassa 1.11.2012