Tervehdys aktiiviselle liikuntakentällä arvokasta työtä tekeville ja laajalle tukijoukolle!

Oli ilo ja kunnia vierailla jälleen toukokuussa seuramme kevätkokouksessa ja saada johtaa kokoustakin, kiitos luottamuksesta.

Me-henki ja vahva toiminnan kehittäminen olivat keskiössä vahvasti, kun kävimme vuoden 2022 toimintakertomusta ja taloutta läpi, jossa huokui vahva kehittämisen jälki, kiitos kaikille tämän vahvan työn tehneille.

Nyt, kun vuosi 2022 on hallinnollisesti paketoitu, on jo kohta uutta kuluvaakin kautta matkattu hyvässä vireessä lähes puolikas, on kunniapuheenjohtajana ollut mahdollisuus ja ilo seurata laadukkaan liikuntapolun jatkumoa.

Mikään hyvä ei synny ilman tekijöitä, siksi nostan jälleen jäsenistön vahvan määrän, sekä todella osaavan ja arvokasta työtä tekevän vapaaehtoistyön merkittävän korkealle, Kiitos ja Hyvä te kaikki todelliset tekijät!

Tänä vuonna en ehtinyt Stadi-cup tapahtumaan kentän laidalle, mutta toki seurasin tulossatoa, hienoja pelihetkiä jälleen ja menestystäkin.

Kesäleiritoiminta on tänäkin vuonna vahva kesän merkki, hienoa, että nuorille järjestetään aktiviteettejä heti koulun lomakauden alkuun, näin pysyy sporttinen toiminta lomallakin käynnissä kera kivojen kavereiden

Keskikesä ja Juhannus koittaakin jo pian, joten toivotan koko I-HK:lle ja kaikille lukijoille lämmintä ja aurinkoista kesää!

Muistetaan liikkua, ilon kautta syntyy aina uutta liikuntaa!

Harry Seidler

Kunniapuheenjohtaja