Kesätauon jälkeen käynnistyy taas uusi kausi ja SO-urheilijamme aloittavat aherruksen niin seura, kuin maajoukkuetasollakin.

Syyskausi tulee olemaan erittäin kiireistä aikaa pelaajille, jotka on nimetty Koreassa tammikuussa pelattaviin SO-Talvimaailmankisoihin.

Star-joukkueen pelaajista kisakoneeseen matkaavaat Janne Ahokainen, Jari Salin, Janne Savolainen, Kai Virtanen, sekä Jani Borg, valmennustiimissä ja joukkueenjohtotehtävissä mukaan matkaa myös SO-lajivastaavana toimiva Harry Seidler.

Urheiljoille kisamatka on erityisen haastava taloudellisellakin puolella, kun jokainen urheilija pyrkii tukijoiden kautta saamaan kokoon kisojen omavastuuosuutta, joka on 950€ / urheilija.

Maajoukkueeseen nimetyt pelaajat pääsevät aloittamaan harjoituksen seurajoukkueesssa  ja jo syyskuun loppupuoliskolla Korean koko kisajoukkue kokoontuu Pajulahteen ensimmäiseen valmistautumisleiriin, jossa tavataan myös muiden lajien edustajat ja sovitellaan kisavaatteita harjoitusten lomassa.

Lokakuussa seurajoukkueet mittelöivät TUL:n mestaruudesta Vantaalla ja jälleen joulukuussa maajoukkue kokoontuu Pajulahteen, jossa luodaankin jo tarkemmin katsaus itse kisamatkaan, jonne startataan tammikuun 25 päivänä.

Kisamatka on varmasti kaikille iso elämys ja kokemus, jo pelkästään lentomatkan pituus, lähes 9 tuntia on varmasti usealle aikamoinen kokemus, puhumattakaan 7 tunnin aikaeroon sopeutumisesta.

Seuran vammaisurheilijat toivookin, että mahdollisimman suuri joukko seuran eri lajeista tulisi kannustamaan Star- ja Kairat joukkueita lokakuussa 27.-28.10 Tikkurilan urehilutalolla pelattavaan TUL-mestaruusturnauskeen, jossa I-HK toimii myös kisaisäntänä, näin pääsette samalla katsomaan pelaajiemme huikean taitotason vauhdikkaassa lajissa.

Otteluohjelma valmistuu syyskuun aikana ja se julkaistaa seuran sivuilla.