Itä-Hakkilan kilvan joukkue voitti kultaa erityisryhmien jalkapallon SM-kisoissa Hämeenlinnassa 8.8.

Kilvan joukkue lähti Hämeenlinnan lopputurnauskeen hyvistä asemista kesäkuussa pelatun ensimmäisen osaturnauksen jälkeen, pitäen kärkipaikkaa hallussaan.

Hämeenlinnassa pelattiin Pullerin kentillä uudelleen samoja A-sarjan joukkueita vastaan, kuin kesäkuussa, joten vauhdikkaita matseja oli jälleen luvassa.

Päivän ensimmäisessä ottelussa, joka pelattiin luonnonnurmella, oli joukkueemme peli sekavaa ja Lahden Kuusysi veikin voiton lukemin 2-0.

Seuraavassa ottelussa kohdatti Tampereen Palloveikot, myöskin luonnonnurmella, mutta peli kulki jo huomattavasti paremmin ja lopputulos kirjattiin 3-0 voitoksemme.

Tämän jälkeen olikin mielenkiintoinen peli sarjan kannalta, kun Kuusysi Lahdesta ja meidän kovin haastaja sarjataulukossa oleva HJK kohtasivat, ja kun he pelasivat tasan, oli selvää, ettei HJK enää pysty tavoittamaan meidän joukkuetta pistetaulukossa, pääsi joukkueemme pelaamaan vapautuneesti päivän viimeistä peliä HJK:ta vastaan iltapäivällä.

Peli olikin erittäin reilua ja vauhdikasta , jossa todellisia maalipaikkoja avautui joukkueille todella vähän, mutta pelin vimeisillä minuuteilla HJK:n pelaaja latasi todellisen kaukolaukauksen puolikentästä korkeana kaaripallona, joka yllätti maalivahtimme pallon pudotessa juuri yläriman alitse maaliin, näin HJK voitti tasaisen ottelun lukemin 1-0, sijoittuen kisassa hienosti toiselle sijalle.

SM-kulta oli järjestyksessään viides (5) peräkkäinen I-HK:lle, joka on todella kova suoritus, kun joukkueemme päälajina on salibandy ja jalkapallon SM-kisoihin on lähdetty pelaajien toiveesta aina mukaan hakemaan hienoja kokemuksia ja uusia kavereita, tämä osoittaa myös vahvasti sen, että hyvällä pelikokemuksella toisessakin palloilulajissa voi menestyä, kun vain asenne ja peli-ilo on kohdallaan.

Harmitusta ja ylimääräistä vaivaa turnaukseen toi Koivukylän Palloseuran joukkueen viime hetken luovutus toisesta osaturnauksesta, joka aiheutti pitkiä taukoja kaikille muille sarjan joukkueille.

Loppusijoitukset A-sarjassa:

1. I-HK

2. HJK

3. Kuusysi

4. TPV

5. KoiPs