Salibandytaiturit jalkapalloturnauksessa Koivukylässä!

I-HK:n salibandyjoukkueista koottu kehitysvammaisten joukkue osallistui KAIKKI PELAA- KARUSELLI erityistapahtumaan 8.9.2007 Havukosken nurmikentillä.

Erityisryhmien jalkakpallopäivään osallistui SM-sarjatoiminna mukana olevia joukkueita ja saimme kutsun osallistua mukaan ja ja 10 pelaajaa saatiinkin n. viikon varoajalla hienosti liikkeelle.

Pojat pelasivat tosi upean turnauksen, jossa ensimmäisenä vastaan tuli kova HJK Special joukkue, jossa mukana useita maajoukkuepalaajiakin, ja seuraavaksi v.2006 pronssijoukkue HJS Hämeenlinnasta ja päivän päätteeksi TPV Tampereelta.

Joukkueemme voitti kaikki 3 otteluaan, joista pelaajat riemuitsivat täysin rinnoin, sillä jalkapallo on pelaajillemme ns. sivulaji ja antoi samalla sysäyksen kiinnotukselle osallistua mahdollisesti v. 2008 valtakunnalliseen SM-turnaukseen mukaan.

Koska kyseessä oli Karuselli-tapahtuma, maalimäärät merkittiin tulostauluille, mutta sijoituksia ei virallisesti jaettu, vaan kaikki pelaajat saivat Palloliiton edustajilta osallistujamitalit ja kunniakirjat.

I-HK:n joukkueesta järjestäjat palkitsivat tsempparipelaajaksi Jani Borgin.

Valmentaja turnauksessa toimi Harry Seidler, joka totesi tapahtuman olleen hyvin järjestety ja haluaa kiittää kaikkia mukana olleita pelaajia ja huoltajia, sekä kannustusjoukkoja.

Joukkueen huoltorulettia pyöritti jälleen hienosti Aira Kasanko.

______________________________________________________________________________

Itä-Hakkilan kilvalle tarjottu mahdollisuutta järjestää SM-kisat syksyllä 2007 Vantaalla.