Lemminkäisen salibandyjoukkue kutsui Starin ystävyysotteluun Campocenteriin.

Star-joukkueen pelaajat saivat hyvää peliharjoitusta kohdatessaan Lemminkäisen salibandyjoukkueen upeassa Campocenterin salibandykeskuksessa Rajakylässä 28.9. Ottelun isännän roolissa toiminut Lemminkäisen  joukkueen vastaava Sakari Lehtimäki, joka valmentaa myös kilvan nuoria jalkapalloilijoita oli saanut liikkeelle vahvan ja taitavan joukkueen, jossa osa pelaajista pelaa 2 divisioonan tasolla, joten vauhtia ja taitoa oli kentällä, ja tästä Star-joukkue saikin lisäkipinää omaankin peliinsä ja erittäin siistissä ottelussa tehtiltiin maalejakin runsaasti, Lemminkäisen voittaessa ottelun 10-5. Starin kapteeni Teemu Komulainen ja valmentaja Miro Puolakka antoivat myös pelin jälkeen hyvää tunnustusta joukkueen pelaajille.

Star-joukkueen pelaajista muutama on käynytkin Lemminkäisen joukkueen harjoituksissa jo viime kaudella, joten tämä tapahtuma osoitti vahvasti, kuinka hienosti yhteistyö voi toimia urheilussakin kehitysvammaisten ja vammattomien urheilijoiden parissa.

Yhteistyötoimintaa tullaan jatkamaan aktiivisesti juuri alkaneella syyskaudella, josta koko joukkue on erittäin tyytyväinen, kun saadaan hyviä otteluita harjoitusjaksojen oheen.

Seuraavaksi Star-joukkue kohtaa Lumo-hallissa 30.9 klo 17.30 Korson Kaiun -95 ikäluokan kovan joukkueen, jonka kanssa joukkue pelasi myös keväällä ystävyysottelun

Juttua raapusteli Starin joukkueenjohtaja Harry Seidler