Itä-Hakkilan kentällä vallitsi todellinen tyttöenergialataus, kun 00-01 ikäluokkien tytöt pelasivat huikean vauhdikkaita otteluita Pallomeri-turnauksessa..

joka oli samalla ensimmäinen suuri tapahtuma uuden huoltorakennuksen valmistumisen jälkeen.

Joukkueiden valmentajat Jarmo Österlund ja Mika Kottila ohjasivat I-HK:n joukkueiden pelejä hyvällä fiiliksellä ja kannustavalla otteella, johon tyttöpelaajat vastasivat reippaalla tsemppauksella ja iloisilla ilmeillä, sekä useilla näyttävillä maaleilla.

Joukkueiden isät ja äidit loivat vahvalla talkootyöllä iloisen ja aurinkoisen ilmeen tapahtuma-alueelle, ja turnauksen johtajana toiminut Tomi Kanerva piti ohjat upeasti hallinnassa aina joukkueiden tervetulotoivotusten ja palkintojen jaon merkeissä.

Kaikki Pelaa teeman mukaisesti jokainen turnaukseen osallistuneelle ojennettiin turnausmitali ja jokaisesta joukkueesta palkittiin yksi tsempparipelaaja.

Tyttöfutiksen vahva nousu on hyvän ja aktiivisen valmennus- ja kasvattajaseuratyön satoa, joka varmasti saa edelleenkin jatkoa, kun Suomen naisjoukkue toimii hyvänä esimerkkinä EM-kisoissa Helsingissä, toteaa seuran puheenjohtaja Harry Seidler ja välittää samalla kiitokset turnauksessa vierailleille joukkueille.

Nuorten turnaukset ovat loistavia tilaisuuksia kouluttaa nuoria uusia pelinohjaajia toimintaan mukaan, niin toimittiin Pallomeren äärelläkin, jossa kilvan 95-ikäluokan joukkueesta 7 reipasta nuorta kaveria saivat koulutusta pelinohjaajatoimintaan ja suoriutuivat tehtävistään loistavasti, joista turnausjärjestäjät saivat myös hyvää palautetta, toteaa Seidler.