04 pojat pelasivat vaihtelevan turnauksen ja voittivat tärkeät ottelut ja siten sijoittuivat alkulohkon kakkoseksi ja pääsivät taistelemaan sunnuntaina pronssimitalista…

I-HK:n pojat hallitsivat pronssiottelua ja lopulta voittivat MYPA 03 joukkueen lukemin 2-1. Viime viikolla I-HK:n Taitokoulussa mukana olleet pojat ampuivat muutaman ylärimalaukauksen, joten jännitys säilyi loppuun asti.

Perjantaina pelasimme hienossa iltavalaistuksessa, tosin pojat kohtasivat heti turnauksen voittajajoukkueen ja kyyti oli armotonta ja pojat aika väsyneitä klo 23 alkaneessa iltapelissä. Hyvin nukuttujen yöunien jälkeen lauantain kaksi peliä voitettiin selvin lukemin 5-0 ja 5-1. Pojat taisivat intoutua maalintekoon, kun kenttäkuulutuksissa mainittiin aina maalintekijä. Lauantain viimeinen ottelu olikin sitten järjestävää seuraa vastaan ja pojat olivat osa jo aika puhki ja se näkyi myös pelissä, mutta tuloksella ei ollut merkitystä, sillä kakkossija alkulohkossa oli jo varmistunut.

Turnaus oli järjestetty hyvin ja voin suositella sitä myös muille joukkueille. Koulu, jossa majoituimme oli stadionin vieressä ja samoin ruokailut. Lauantai-iltana oli myös hieno ilotulitus. Lisäksi valmentajat virittelivät kankaalle valioliigan pelejä, joten omien pelien lomassa hiottiin samalla taktiikoita, kun katseltiin valioliigan otteluita ja rentouduttiin.

Olimme mukana vain yhdellä peliryhmällä ja nuorin osallistuja oli 06 syntynyt, lisäsi pari 05 syntynyttä ja loput P04 syntyneitä poikia.

Kiitos mukana olleille reippaille pojille, valmentajille Oskari ja Tuomas, taustoille ja faneille, jotka kannustivat poikia koko turnauksen ajan!

P04 joukkueelle Pronssia!!!