P01 joukkue osallistui kahteen sarjaan Espanjassa järjestetyssä kansainvälisessä turnauksessa. Molemmissa sarjoissa saatiin nauttia Itä-Hakkilalaismenestyksestä

02 poikien sarja pelattiin 7vs7 ja pienellä kentällä. I-HK:n pojat ovat pelanneet jo kaksi vuotta 9vs9 ja pykälää isommalla kentällä joten pientä vanhan muosteloa oli tarjolla. I-HK kaatoi alkulohkossaan espanjalaisen ja kenialaisen yhdistelmän sekä hävisi espanjalaiselle. Lohkokakkosena joukkue eteni A-finaaleihin, joissa vastassa oli toisen lohkon ykkönen. Ilmeisesti toinen lohko oli tasoltaan heikompi koska joukkue rökitti vastustajansa maalein 8-1 ja eteni finaaliin. Finaalissa vastustaja kuitenkin osoittautui etevämmäksi maalein 4-1. Tuloksen turnauksesta 3 voittoa ja 2 tappiota sekä upea pysti ja hopeamitalit.

01 sarjassa uutta oli kaikki: pallo nro 5, 11vs11, iso kenttä, luonnon nurmi. Ensimmäisessä alkulohkon ottelussa joukkue joutui tunnustamaan vastustajansa paremmaksi maalein 4-0. Toisessa pelissä peli oli jo valmiimpaa ja lopputulos 1-1, viimeisessä alkulohkon ottelussa kenialaisista hieno voitto 8-0. Maalierolla joukkue kuitenkin lohkokolmoseksi ja B-finaaleihin. Ensimmäisessä pudotuspelissä uusi kebialaistuttavuus kaatui 7-0. B-finaalien loppuottelussa tarjolla oli taas kenialaisväriä (jo kolmas kenialaisryhmä!) ja tuloksena taas 7-0 voitto, komea pytty ja koko turnauksen pronssimitalit. Toisen suomalaisjoukkueen (etelä-länsiliigassa pelaavan TPV:n) pelit päättyivät tappioon meidän kanssa tasan pelanneen espanjalaisryhmän kanssa joten aivasta turhasta ryhmästä ei ollut kyse.

Joukkueen hienon menestyksen kruunasi vielä pelaajamme Abdin saavuttama hieno palin koko 01 ikäluokan parhaana maalintekijänä.