I-HK pelasi upean turnauksen Keravan urheilupuiston helteisellä kentällä pääsiäismaanantaina.

KP-75 Oikkupolvien isännöimään perinteiseen kevätturnaukseen osallistui kaikkiaan 12 joukkuetta ja alkusarjat pelattiin kahdessa lohkossa, josta I-HK:n joukkue nappasi 3 voitolla ja 2 tasapelillä lohkovoiton ja sen myötä I-HK selvitti tiensä finaaliin asti. Finaalissa vastaan asettui koko päivän toisessa lohkossa vahvoja otteita esittänyt MPS Pulmuset joukkue, joka vei hyvätasoisen finaalin lukemin 2-0.

Turnaus osoitti jälleen hienosti sen, että naisten harrastefutis on vahvassa vireessä, josta kuuluukin iso tunnustus Palloliiton väelle, kun ovat panostaneet harrastefutiksen kehittämistoimintaan osaltaan ja myös järjestävälle seuralle KP-75:lle, kun naisjoukkueille järjestetään upeita tapahtumia loistavissa olosuhteissa, toteaa turnausta seuraamassa ollut seuran puheenjohtaja Harry Seidler.

Turnauksen aikana oli ilo havaita harrastefutiksen KKI-liikunnan yksi tärkeimmistä ajatuksista, eli liikunnan ilo ja urheiljoiden hyväntuulisuus, sekä pelikavereiden aito kannustus, joiden myötä kenttäpelaajilta nähtiinkin päivän aikana upeita syöttökuvioita, hienoja harhautuksia, komeita maaleja, unohtamatta maalivahdin upeaa työskentelyä kaikissa päivän otteluissa, toteaa Seidler.

Maalituuletusta aidoimmillaan

Vaihtopelaajat aina valmiina kentälle lähtöön

Pallo maalissa, Inka ärhäkkäänä hyökkäyksen kärkenä, mutta vastustajan käsi palauttaa pallon kentälle, tuomari hieman nukahti…