Itä-Hakkilan tekonurmella pelattiin keskiviikkona vauhdikas cupin välierä-ottelu, jossa M09 taisteli hyvin Nummelan Palloseuraa vastaan. Ottelu päättyi vieraiden 2-3 voittoon ja näin Nummelan joukkue eteni cupin loppuotteluun

Vierailijat aloitti vahvasti ja siirtyi 0-1 johtoon ensimmäisen puoliajan lopussa. Toinen puoliaiaka alkoi tasaisella väännöllä ja I-HK tasoitti ottelun rangaistuspotkusta. Hetkeä myöhemmin NuPS sai myös rangaistuspotkun ja siirtyi 1-2 johtoon. 1-3 maali tuli vieraille harmittavan nopeasti rankkarin jälkeen, mutta I-HK taisteli hyvällä asenteella loppuun asti ja kavensikin tilanteesksi 2-3, jonka jälkeen pelin loppu olikin I-HK.n painostusta, mutta tulosta ei syntynyt, vaikka maalivahtikin osallistui viimeiset viisi minuuttia rohkeasti hyökkäyspeliin.

Tappiosta huolimatta joukkue on pelannut kauden upeasti, jota ovat harmittavasti koetelleet useat avainpelaajien loukkaantumiset jo kauden alkupuoliskolla, siitäkin huolimatta koko joukkueen kausi on ollut  viihdyttävää futista ja sarjapaikka nousijajoukkueena 4 divarissa myös ensi kaudelle varmistettu joukkueen sijoituksen ollessa tämän kauden loppuhetkillä lohkon keskikastissa.

Tsemppiterveiset koko joukkueelle! t. Harry