Rahastosta voi hakea avustuksia kaksi kertaa vuodessa…

Ensimmäinen hakuaika on vuoden 2018 huhtikuun viimeinen viikko ja päätökset myönnettävistä avustuksista tehdään toukokuun alussa. Toinen hakuaika on vuoden 2018 syyskuun viimeinen viikko ja päätökset myönnettävistä avustuksista tehdään lokakuun alussa.

Myönnettävistä avustuksista päättää  Lions Club Vantaa/Hakunilan  hallitus erillisessä kokouksessa.

Hakemukset tulee laittaa sähköpostitse vantaa.hakunila@lions.fi

Hakemukseen tulee laittaa otsikko IHK-avustus, jolloin hakemukset osataan käsitellä ja kohdentaa rahastosta myönnettäviksi avustuksiksi.

Hakemukset tekee joukkueenjohtajat ja avustuksesta tulee ilmetä, että kenelle sitä haetaan, miksi ja paljonko avustusta haetaan.

Lisäksi tilinumero, jonne avustus voidaan maksaa. Rahasto ei ole yleinen joukkueille suunnattu rahasto, vaan avustukset myönnetään joukkueiden yksilöille, todellisen tarpeen mukaan. Avustuksia voidaan myöntää esimerkiksi kisamatkoja, varusteita tai muita tarpeita varten.

Jos rahastosta jää ylijäämää avustuskausien jälkeen, niin ne siirretään seuraavalle avustuskaudelle. Rahastoon voi laittaa rahaa muutkin alueen toimijat, kuten yritykset, järjestöt ja yksityiset henkilöt. Rahastoon siirrettävät rahat päätetään vuosittain Itä-Hakkilan Kilvan ja Lions Club Hakunilan kokouksissa. Rahasto on vuoden kokeiluna Lions Club Hakunilan toiminnassa ja toiminnan jatkosta päätetään ensimmäisen avustuskauden jälkeen.