10-vuotisjuhlaa viettävä Kylärieha kokosi Itä-Hakkilan koulun aurinkoiselle pihamaalle n. 450 vierailijaa elokuun viimeisenä lauantaina

Tapahtumassa oli ohjelmaa runsaasti ohjelmaa kaiken ikäisille, lasten suosikkikohteista mainittakoon, poniratsastus, kasvomaalaus, piirustuskilpailu, pomppulinna, Sotungin VPK:n autoesittely, Pyhän Annan kirkon kirkon rotan vierailu, ilmapallojen jako ja kaiken kruunannut hattaratarjoilu. Perinteisiä lajeja edusti myös tikanheitto, boccia-kisailu ja muut arvonta ja kisailurastit.

Tapahtuman tukijana toimi jälleen Hakunilan Aluetoimikunta, jonka tervehdyssanat lausui aluetoimikunnan jäsen Osmo Peltonen. Aluetoimikunta mahdollisti myöntämällään tuellaan riehaan saapuneille vieraille mahdollisuuden herkutella Kuninkaanmäen omakotiyhdistyksen valmistamaa loistavaa hernekeittoa ja Itä-Hakkilan Marttojen herkulliset kahvilatarjoilut.

Tapahtumassa oli ennätysmäärä yhdistyksiä ja järjestöjä esittelemässä toimintaansa, mikä osoittaa, että jo perinteikkäällä tapahtumalla on iso merkitys alueen asukkaille yhteisen hyvän kehittämiseen, joka luo samalla mahdollisuuden lisätä verkostoitumistakin, sekä lisää  merkittävästi yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, toteaa tapahtuman vetovastuussa jo pitkään mukana ollut Harry Seidler.

Tapahtumaan toi tervehdyksen myös Hakunilan seurakunnan kirkkoherra Hans Tuominen, joka myös esitteli upean oopperalaujakaksikon, Hannu Forsbergin ja Jaakko Hietikon, jotka esittivät pari upeaa laulua, jotka he olivat esittäneet myös Jukola-viestin avajaistlaisuudessa.

Kyläriehaan kuuluu aina myös viihdyttävä musiikki ja siitä vastasi jälleen Marino& Sunrise yhtye.

Tapahtuman järjestelyvastuu ja ideointi on onnistunut koko 10-vuotiskauden hienosti alueen yhdistysten hyvän yhteistyön ansiosta ja on ollut ilo saada johtaa tätä riehaa nyt yhdeksättä kertaa ja siirtää nyt viestikapula tulevien riehojen osalla uusille henkilöille, toteaa Seidler.

Tapahtumassa vieraili myös kirkon rotta. Kuvaus, Liisa Pietilä

I-HK:n tyttöfutaajia riehassa mukana. Kuvaus, Liisa Pietilä

Oopperalaulajat Jaakko Hietikko ja Hannu Forsberg. Kuvaus, Liisa Pietilä

Leppoisaa riehatunnelmaa auringonpaisteessa. Kuvaus, Liisa Pietilä