Kilvan kv salibandyjoukkueet osallistuivat Tulppaaniturnaukseen 18.4. Metro-Auto Areenalla Tampereella. Kilpasarjassa saatiin pronssia: KIlpasarjan tulokset 1. Mansen Salibandy 2. Uusimaa 3. Itä-Hakkilan kilpa

 

3.5.2004

Kehitysvammaisten salibandyjoukkueillamme vaihteleva turnausmenestys

Seuramme kehitysvammaisten salibandyjoukkueet osallistuivat Tampereella 18.4.2004 järjestettyyn Tulppaaniturnaukseen. Ensimmäinen ottelumme alkamisaika oli jo kello yhdeksän, joten tilausbussin oli määrä lähteä Tikkurilasta kello 6.30. Monen eri puolilla Vantaata asuvan pelaajamme aamuherätys olikin tosi varhainen.

Harrastajasarjan joukkueessamme oli mukana 13 pelaajaa. Suurista odotuksista ja puheista huolimatta liikehdintä pelikentällä oli kankeahkoa ja ottelutuloksissa koettiin yllätys toisensa jälkeen niin, että lopulta sijoituimme kahdeksanneksi. Sarjaan osallistui kahdeksan joukkuetta!

Kilpasarjassa meno olikin jo toisenlaista ja ankaran yrittämisen seurauksena joukkueemme saavutti kolmannen sijan. Saavutus on merkittävä, sillä taaksemme jäi hyvätasoisia sisäoppilaitosten joukkueita, joilla koulun puolesta on erinomaiset harjoittelumahdollisuudet.

Ottelujen tuoksinaa kuvaa mm se, että kentän laidalla ottelua seurannut varamaalivahtimme poistettiin pukuhuoneeseen liian innokkaiden neuvojen takia. Pelaajia oli meiltä mukana tässä sarjassa 15.

Kunniamainintoja hyvistä pelisuorituksista, yritteliäisyydestä ja reilusta pelistä saivat harrastajasarjassa: Marko Jaatinen, Liisa Koskela ja Kristian Munck ja kilpasarjassa: Teemu Komulainen, Maria Ojapalo, Marlo Paumo ja Jan Rovio.