Kunkku-Cup pelattiin aurinkoisena syyslauantaina 8.9 Itä-Hakkilan tekonurmikentällä

Itä-Hakkilan kilvan P-03 Leijonat joukkue toimi kisaisäntänä ensimmäistä kertaa järjestetyssä Kunkku-cupissa, johon osallistui 24 joukkuetta.

Kenttä-alue oli jaettu neljään pelialueeseen, joilla riittikin vipinää ja viskettä koko lauantain ja kun vielä kentällä kiersi kisamaskotti Elmeri luomasa hyvää kisafiilistä, niin pelaajille, kuin yleisöllekin ja pelaajien saapuessa pelien päätyttyä palkintojen jakoon, riitti Elmerillä kavereita runsaasti, kun pelaajat saivat vielä vauhdikkaiden pelien päätteeksi mitalit kaulaan ja viileät jäätelöt.

Päivän peleissä tehtailtiin runsaasti maaleja ja niiden myötä yleisö näki myös komeita tuuletuksia, kuin suoraan kesällä pelattujen EM-kisojen tuuletusversioita. Pelien jälkeen ei pelaajat paljon jääneet miettimään, monellako maalilla voitettiin tai hävittiin, hyvä fiilis ja kaverihenki olivat päivän ykkösjuttuja.

Turnausjärjestelyistä ja olosuhteista tuli erittäin paljon kiitosta kisaisännille, josta haluankin kiittää koko turnausorganisaatiota hienosta työstä nuorten urheilun parissa, sillä ilman talkoohenkeä ei synny näin aitoja ja  hyvää fiilistä sisältäviä tapahtumia, toteaa tapahtumassa pelinohjaustoiminnasta vastannut seuran puheenjohtaja Harry Seidler.