Star-joukkue vieraili Tikkurilan Tiikereiden kotiareenalla!

Star-joukkue sai pitkän pelitauon jälkeen hyvän harjoitusvastustajan, kun Tikkurilan Tiikerien 93-94 ikäluokan joukkue kutsui joukkueemme harjoitusotteluun Tiikeri-Areenalle 17.1.

Ottelu oli erittäin tasainen ja pelin painopisteet vaihtelivat nopeatempoisessa ottelussa tuon tuosta. Kummankin joukkueen maalivahdeilla riitti työtä hienojen syöttökuvioiden ja kovien laukauksien siivittämässä ottelussa.

Ottelussa tehtailtiin maaleja tasatahtiin aina tilanteeseen 2-2, mutta kolmannessa erässä I-HK:n tehokkaat hyökkäykset tuottivat vielä kaksi maalia lisää. Ottelu päättyi Star-pelaajien riemukkaaseen 4-2 voittoon. Maaleista 3 merkittiin joukkueen mailataiturille Janne Ahokaiselle.

Kevään 2010 aikana tulemme pelaamaan uusiakin otteluita Tiikereitä vastaan, joissa valmentajamme Miro Puolakka pääsee samalla tarkkailemaan pelaajien suorituksia ja mahdollisesti tekemään lisäesityksiä Special Olympics valmennusryhmän pelaajistoon seurastamme, jossa Puolakka toimii myös valmennustiimissä. Valmennusryhmässä on nimettynä tällä hetkellä 10 pelaajaa Star-joukkueesta ja seuraava leiri pidetään 2.-3.4 Pajulahden urheiluopistolla.

Tällaiset harjoitusottelut ja yhteistyötahot ovat mitä parhainta kehittämään Star-joukkueen hiottuja harjoituskuvioita, joita joukkue on tunnollisesti syyskuun alusta jälleen harjoitellut valmentajamme Miro Puolakan hyvissä otteissa, toteaa joukkueenjohtaja Harry Seidler, joka samalla haluaa välittää vielä erityiskiitokset Tikkurilan Tiikereiden joukkueen pelaajille ja valmentajille esimerkillisestä käyttäytymisestä kenttäpelaajille ja suhtautumisesta harjoitusotteluun kehitysvammaisten joukkuetta vastaan.