Palkitsemistilaisuus keräsi sunnuntaina 2.12 jälleen futisväen kokoon Itä-Hakkilan koululle ja tilaisuudessa jaettiin tsempparipalkintoja jälleen runsaasti, sekä muita ansiokkaasti vapaaehtoistyöntekijöitä tehneitä henkilöitä.

Vuoden valmenta-tunnustuksen sai tänä vuonna Veli-Matti Järnefelt, joka on tehnyt pitkäjänteisesti erittäin laadukasta työtä jalakapallovalmennuskessa niin poika, kuin tyttöjoukkueidenkin parissa, sekä lisäksi vastannut taitokoulutoiminnasta, Onnittelut Veli-Matti!

Vuoden joukkueeksi valittiin Tytöt-01 ikäluokan joukkue. Joukkue on edustanut seuraa niin kotimaassa, kuin kansainvälisessäkin toiminnassa tyylikkäästi ja myös menestystäkin on karttunut kauden aikana upeasti joukkueelle. Jo pelattujen otteluiden määräki non huikea, runsaat 80 ottelua, ja siihen vielä suuri määrä harjoituskertojakin, lämpimät onnittelut tytöt-01 joukkueelle.

Puheenjohtaja Seidler nosti tervehdyksessään tärkeiksi teemoiksi kuluneelta kaudelta nuorten pelaajien roolin pelinohjaajatoiminnassa, sekä nuorten pelaajien, erityisesti tyttöfutiksen puolelta, josta nuorimpien ikäluokkien valmennustoimintaan on saatu verrattoman hyvää lisävoimaa, joka on varmasti hyvää esimerkkiä nuorimmille pelaajillekin, kun vanhemmat pelaajat tukevat heitä futisuran alkutaipaleella näin hienosti.

Iso kiitos kuuluu kaikille vapaaehtoistyöntekijöille joukkueiden parissa, sillä heidän asnsiokas työ on merkittävällä osuudella tehnyt koko jalkapallotoiminnastamme korkean laadun kehittymisen mahdolliseksi.

Iso tuuletus heti palkitsemisten jälkeen