Jalkapallojaos käynnistää starttiryhmän ensisijaisesti 2012 syntyneille tytöille ja pojille

perjantaisin klo 17:00-17:45 Itä-Hakkilan tekonurmella (Kehruukuja 14, 01260 Vantaa).

Toiminta on maksutonta lokakuun loppuun asti, jonka jälkeen pyritään muodostamaan 2012 syntyneille pelaajille oma toimintaryhmä. Starttiryhmän tapahtumat 26.8. – 28.10. (EI perjantaina 21.10. koululaisten syyslomaviikolla).

Starttiryhmään ovat tervetulleita myös jalkapallosta kiinnostuneet 2011 syntyneet pelaajat, jotka haluavat kokeilla lajia ensi kertaa. 2011 syntyneiden oma toimintaryhmä harjoittelee tiistaisin ja perjantaisin yhdessä 2010 syntyneiden kanssa klo 18-19. Starttiryhmän kautta pelaajilla on mahdollisuus siirtyä joustavasti oman ikäluokkansa toimintaan ja saada ensimmäiset kosketukset lajiin erityisesti aloittaville pelaajille suunnitellun harjoittelun kautta.

Mukaan starttiryhmään on hyvä varautua säänmukaisella ulkoliikuntaan soveltuvalla vaatetuksella, jalkapallon pelaamiseen soveltuvilla kengillä (jalkapallokengät eivät välttämättömyys) sekä juomapullolla ja reippaalla mielellä. Oma pallo on myös hyvä ottaa mukaan, mikäli sellainen löytyy (koko 3., mutta muukin käy aluksi). Vanhempien tai huoltajien pyydetään olemaan ensimmäisillä kokeilukerroilla läsnä seuraamassa harjoittelua koti-ikävän tai esimerkiksi wc-hädän ilmaantuessa.

Ilmoittautua voit paikanpäällä kentällä, mutta mikäli tiedät osallistumisestasi hyvissä ajoin, ilmoittautumiset sähköpostitse valmennus.ihk@gmail.com osoitteeseen auttavat toiminnan suunnittelussa.

Ohjauksesta vastaavat Manu Kangaspunta ja Axel Orrström