Itä-Hakkilan kilvasta nimettiin neljä(4) urheilijaa Itävallassa käytäviin Special Olympics salibandyn kehitysvammaisten Euroopan mestaruuskisoihin.

Kisat pelataan 24.-27.4.2014 Lustenaun kaupungissa, joka sijaitsee aivan Sveitsin rajan läheisyydessä.

Special Olympics Finland maajoukkueessa edustavat seurastamme myös maajoukkueen kapteenin tehtävää kantava Janne Ahokainen, Jani Borg, Jarkko Makkonen, sekä Kai Virtanen.

Osalla nyt valituista pelaajista on kokemusta kansainvälisiltä areenoilta aiemminkin, sillä kolme(3) nyt valituista edustivat Suomea myös Korean maailmankisoissa tammikuun lopulla 2013, jossa salibandy toimi kisojen yhtenä näytöslajina, jossa Suomi voitti huikean A-sarjan.

Lisäksi valmennustiimiin nimettiin jo aiemmin päävalmentajaksi Esa Puumalainen, joka myös valmentaa seuramme Star-joukkuetta.

Suomen kisajoukkueen joukkueenjohtotehtävin nimettiin Harry Seidler, joka toimi myös vastaavassa tehtävässä Korean kisoissa.

Muut kisajoukkueeseen nimetyt urheilijat tulevat Tampereelta, Kuopiosta ja Porista

Salibandyn vahva kasvu ja innostus useissa maissa, erityisesti Euroopassa on nostamassa lajia jo mahdollisesti lähiaikoina viralliseksi maailmankisalajiksi, jota osaltaan on ajanut vahvasti eteenpäin Korean kisojen aikana tehty promootiotyö, jota tekivät niin urheilijat upeilla esityksillään, ja erityisen suuren työn teki myös Special Olympics Euroopan maiden delegaatio, joka kuvasi lajin tapahtumia ja tekniikkasuorituksia tiiviisti ja on markkinoinut lajia edelleen uusiin maihinkin kera materiaalin.