Kehitysvammaisten Star-joukkueella on kausi mennyt todella nappiin vilkkaan ja monimuotoisen lajivalkoiman merkeissä.

Star-joukkueellä on ns. neljän suora kisamenestyksessä, kun joukkue osallistui ja osin isännöikin tapahtumia kauden aikana.

Keväällä joukkue voitti Porissa pelatun Special Olympics salibandyturnauksen. Kesäkuussa joukkue osallistui erityisryhmine jalkapallon SM-kisojen 1-osaan Helsingissä ja elokuussa 2-osaan Lahdessa voittaen kaikki pelaamansa ottelut ja SM-arvon.

Syyskuussa joukkue isännöi Vantaalla pelatun erityisryhmien avointa TUL:n mestaruusturnausta, jossa joukkue jatkoi tiukan finaalin jälkeen kultakannassa.

Kauden huipensi erityisryhmien Futsal-turnauksen voitto, jossa joukkue toimi kisaisäntänä yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa.

Joukkueen menestys perustuu erittäin pitkäjänteiseen ja säännölliseen harjoitustoimintaan, ja kun joukkueen pelaajistossa vaihtuvuus on ollut myös hyvin vähäistä, sekä sitoutuneisuus erittäin vahvaa kaikkeen yhteiseen toimintaan, on menestyksenkin avaimet mahdollisuus saavuttaa ja mikä parasta, uudetkin mukaan tulleet pelaajat on otettu joukkueessa vastaan tasa-arvoisesti ja yhdenvertaisesti.

Vaikka kausi seuratoiminnassa alkaa olemaan paketissa kuluneelta vuodelta, on vielä monella pelaajalla edessään SO-maajoukkueleirritys joulukuussa Pajulahden liikuntaopistolla, josta alkaa projekti kohti Korean maailmankisajoukkueen kokoamista, vaikka kisat onkin v. 2013 tammikuussa, ehtii kovia leirityksia olemaan vielä tämänkin leirin jälkeen kolme ennen kisoja.

Salibandy on edelleen tulevallakin kaudella joukkueen päälaji, mutta joukkue harkitsee osallistumista edelleen myös muihinkin lajeihin taloudellisten mahdollisuuksien mukaan.

Kiitos koko joukkueelle ja yhteistyökumppaneille hyvin sujuneesta vilkkaasta kilpailukaudesta, arjen sankarit jatkavat hyvää työtä liikunnan parissa.

TUL-erityisryhmien salibandymestarit Vantaalla 2011
Futsal-mestarit Vantaalla 2011
Jalkapallon SM-sarja Helsingissä 2011
Jalkapallon SM-sarja Lahdessa 2011