I-HK:n järjestyksessään 9. kesäurheilukoulut pidetään tänä vuonna 1.6.-18.6.2020 arkipäivisin klo 10 – 14 Itä-Hakkilan tekonurmella. Tänä vuonna on kolme eri ryhmää: perinteiset kesäurheilu-, jalkapallokoulut ja uutena telinevoimistelu

 

Itä-Hakkilan kilpa järjestää kaikille 2007-2012 syntyneille tytöille ja pojille kesäurheilu- ja jalkapallokoulun sekä uutena lajina mukaan otetaan telinevoimistelu.

Kesäurheilukoulussa luvassa erilaisia pelejä ja leikkejä sekä rennon iloista yhdessäoloa. Aikaisempien vuosien tapaan kesäurheilukouluun osallistuvalla ei tarvitse olla jalkapallotaustaa, kun taas jalkapallokouluun osallistuvalla on hyvä olla kokemusta jalkapallosta. Telivoimisteluryhmässä opetellaan perusteita ja opastetaan mitä kaikkia kehonhallinta temppuja voi kotioloissa harjoitellakaan ?

Koulun ”rehtorina” toimii Mika ”Mikuli” Kottila ja vastaavina ohjaajina toimivat Markus Sirviö (jalkapallo), Nea Salminen (kesäurheilukoulu) ja Emmi Kottila (telinevoimistelu).

Markus ja Nea ovat toimivat I-HK:ssa valmentajina/ohjaajina niin jalkapallossa kuin lasten palloilukerhoissa. Emmi harrastaa telinevoimistelua kilparyhmässä ( VSH ) sekä toimii saman seuran 9-13v kilparyhmän apuvalmentaja.

Aika: 1.6 – 18.6.2020 arkipäivisin klo 10 – 14

Paikka: Itä-Hakkilan tekonurmi/yläkenttä

 

Hinta: 210€ / 3 viikkoa (vko 23,24,25)

Hinnat yksittäisille viikoille:

vko 23 90 eur

vko 24 90 eur

vko 25 75 eur

Hinta sisältää monipuolisen ohjelman turvallisten, taitavien ja koulutettujen ohjaajien johdolla, päivittäisen voileipä hedelmä -välipalan, vakuutuksen, leiripaidan sekä taatusti hauskaa seuraa kolmeksi viikoksi.

Paikat kesäurheilu- ja jalkapallokouluun ( max. 50hlö/vko, ), telinevoimistelu ( max.12hlö/vko) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi ajoissa – vaikkapa jo tänään täyttämällä oheinen kaavake linkin kautta!

Kesäurheilu – ja jalkapallokoulu pystytään toteuttamaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 20 ( per vko )  ja telivoimistelukouluun ilmoittautuneita vähintään 8 ( per vko ).

 

Ilmoittautumiset kesäurheilu-, jalkapallo- ja Telinevoimistelukouluihin päättyvät su 10.5.2020

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta kesäurheilukouluun:

http://sporttis.net/TeamPublic/Home.aspx?tid=34866&menu=bar 

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta Jalkapallokouluun:

http://sporttis.net/TeamPublic/Home.aspx?tid=34880&menu=bar

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta Telinevoimistelukouluun:

http://sporttis.net/TeamPublic/Home.aspx?tid=34894&menu=bar

 

Lisätietoja toiminnasta;

Mika Kottila

ihtekonurmioy@gmail.com

040 554 9510

Lisätietoja ilmoittautumisesta/laskutuksesta;

Riina Kottila

riinakottila.ihk@gmail.com

0403518833

 

Aurinkoisin terveisin,

Mikuli ja Riina