I-HK:n järjestyksessään 11. kesäurheilukoulut pidetään tänä vuonna 6.6.-23.6.2022 arkipäivisin klo 10 – 14 Itä-Hakkilan tekonurmella. Tänä vuonna on kaksi eri ryhmää; kesäurheilu- ja jalkapallokoulu.

Itä-Hakkilan kilpa järjestää kaikille 2009-2014 syntyneille tytöille ja pojille kesäurheilu- ja jalkapallokoulun.

Kesäurheilukoulussa luvassa erilaisia pelejä ja leikkejä sekä rennon iloista yhdessäoloa. Lisäksi halukkaille voimistelua, jossa opetellaan perusteita ja opastetaan mitä kaikkia kehonhallinta temppuja voi kotioloissa harjoitellakaan. Aikaisempien vuosien tapaan kesäurheilukouluun osallistuvalla ei tarvitse olla jalkapallotaustaa, kun taas jalkapallokouluun osallistuvalla on hyvä olla kokemusta jalkapallosta.

Koulun ”rehtorina” toimii Mika ”Mikuli” Kottila ja vastaavina ohjaajina toimivat Jori Kuusisto (jalkapallo), Senni Savolainen (kesäurheilukoulu)

Aika: 6.6 – 23.6.2022 arkipäivisin klo 10 – 14

Paikka: Itä-Hakkilan tekonurmi/yläkenttä sekä Itä-Hakkilan koulun liikuntasali (huonolla säällä)

Hinta: 195€ / 3 viikkoa (vko 23,24,25)

Hinnat yksittäisille viikoille:

  • vko 23 85 eur
  • vko 24 85 eur
  • vko 25 70 eur

Hinta sisältää monipuolisen ohjelman turvallisten, taitavien ja koulutettujen ohjaajien johdolla, päivittäisen hedelmän, vakuutuksen, leiripaidan sekä taatusti hauskaa seuraa kolmeksi viikoksi.

Paikat kesäurheilu- ja jalkapallokouluun ( max. 50hlö/vko, ) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi ajoissa – vaikkapa jo tänään täyttämällä oheinen kaavake linkin kautta!

Ilmoittautuminen kesäurheilu- ja jalkapallokouluun on päättynyt!

Lisätietoja toiminnasta;

 

 

Lisätietoja ilmoittautumisesta/laskutuksesta;

 

Aurinkoisin terveisin,

Mikuli, Riina ja Jori