Palloliiton Uudenmaan piiri palkitsi Itä-Hakkilan kilvan Vuoden Seura 2011 tunnustuksella Hyrylän ilmatorjuntamuseon tiloissa pidetyssä piirin syyskokouksessa 15.11.

Palkintopokaalin luovutti Uudenmaan piirin syyskokouksessa piirin puheenjohtaja Kari Uotila ja piirin toiminnanjohtaja Matti Räisänen.

Perusteluissa todettiin seuran tekemä erittäin vahva työ erityisryhmien jalkapallon ja futsalin toiminan kehittämisessä, jolla on annettu seuran vammaisurheilijoille tasa-arvoinen mahdollisuus voida harrastaa seurassa liikuntaa laajalla rintamalla.

Palkinnon otti vastaan seuran puheenjohtaja Harry Seidler, jonka vastuualueeseen kuuluu erityisryhmien liikunta, seka vammaisliikuntajaoston veturin tehtävät.

Puheenjohtajana olen erittäin tyytyväinen hyvin toimineeseen yhteistyöhön Palloliiton ja Palloliiton Uudenmaan piirin henkilöstön kanssa, ja pitää myös suurena luottamuksen osoituksena ja arvostuksena sitä, että jo usean vuoden ajan seuramme on esimerkiksi saanut toimia vastuullisena kisaisäntänä erityisryhmien futsal-turnauksissa, työ jatkuu ja sitä riittää jatkossakin runsaasti, kun aktiiviset vammaisurheilijamme odottavat jälleen vuodelle 2012 osallekin mahdollisimman paljon tapahtumia, jonka eteen teen jälleen parhaani, toteaa Harry Seidler.

Haluan osoittaa ison osan saadusta tunnustuksestamme koko kilvan jalkapallotoiminnalle, jossa on tehty erittäin vahvaa kehittämistyötä olosuhteiden ja laadukkaan toiminnan eteen jo pitkään ja hyvän työn tulosta on aina ilo jakaa, toteaa vielä Seidler.

 

Palloliiton Uudenmaan piirin Vuoden Seura 2011 palkintopokaali

 

Palkintopokaalin teksti-osa