I-HK:n Tytöt 00 ja 01 joukkueet pärjäsivät hienosti Wasa Cupissa.

 

I-HK:n Tytöt 00 ja 01 joukkueet pärjäsivät hienosti Wasa Cupissa. Tyttöjen ensimmäiselle pidemmälle ja koulumajoitusta vaatineelle turnausmatkalle lähdettiin pitämään hauskaa ja opettelemaan joukkueen turnauselämää. Mukana oli 25 tyttöä ja saman verran valmentajia ja vanhempia. Hauskaa oli kaikilla, ja jo ennestään tiivis I-HK T00-01 tyttöjen ja vanhempien yhteisö vahvistui entisestään.
Tuliaisina kotiin Itä-Hakkilaan tuotiin kaksi komeaa pokaalia. T00-joukkue voitti oman sarjansa kultaa. Loppuottelussa kaatui IY-Futis tiukan taistelun ja rangaistuspotkukilpailun jälkeen numeroin 3-4. Myös T01-joukkue pärjäsi mainiosti omassa ei kilpa-sarjassaan. Kuuden turnauspelin saldona oli 4 voittoa, 2 tasapeliä ja 0 päästettyä maalia. Loistavasti sujuneen turnauksen kruunasi I-HK T00 ja T01 joukkueiden valinta yhdessä noin 250:sta turnausjoukkueesta koko turnauksen Fair Play-joukkueeksi. Perusteluina oli niin tyttöjen, valmentajien kuin kannatusjoukkojenkin iloinen ja positiivinen asenne, joka näkyi ja kuului kaikkina turnauspäivinä aina turnauksen avajaismarssista alkaen.

Itä-Hakkilan kilvan johtokunta onnittelee hyvästä menestyksestä ja haluaa nostaa esille vielä erityisesti onnittelussa Fair Play tunnustuksen saavuttamisesta koko joukkueelle, valmennukselle, joukkueejohdolle, huollolle, sekä taustaryhmälle.

Joukkueen aitoa riemua
Joukkueen maskotti vauhdikkaassa ilmalennossa