Itä-Hakkilan alakoulu yhteistyössä I-HK:n kanssa järjesti viimeisen kahden viikon aikana koululaisille luokkien väliset jalkapalloturnaukset.

Ottelut toteutettiin niin että ottelun ensimmäinen puoliaika pelattiin tytöt vs tytöt ja toinen puoliaika pojat vs pojat mikä luonnollisesti paransi luokkien yhteishenkeä entisestään.

Koulujenväliset huipentuivat 24.5 ( kuva ohessa ) pelattaviin finaaleihin jossa pelasivat 1. luokan mestari vs. 2. luokan mestari sekä 3. luokan ja 4. luokan vastaavaan mittelöön. Vanhemmat ikäluokat olivat tällä kertaa hiukan niskanpäällä mutta nuoremmat jaksoivat hienosti taistella ottelunsa loppuun asti. Koko koulun mestaruus ( 5. ja 6. luokat ) ratkottiin jo aikaisemmin viikolla ja  Itä-Hakkilan koulun mestaruuden nappasi hieman yllättäen 5N luokka. Onnittelut 5 N luokalle mestaruudesta !

I-HK Ry haluaa kiittää alakoulun opettajaa Kari Naakkaa ja tietysti kaikkia muita opettajia jotka elivät hienosti mukana luokkiensa otteluissa sekä mahdollistivat kyseisen tapahtuman järjestämisen.

 

Niinkuin otsikossa lukikin niin I-HK Ry ei halunnut unohtaa alueen esikoululaisia, joten seura kutsui kolme esikouluryhmää Itä-Hakkilan tekonurmelle 23.5.

Paikalla olivat Karuselli, Möhköt ja Hattivatit. Heidän peleissään noudatimme samoja sääntöjä kuin alakoululaistenkin peleissä.

Vaikka kyseisenä päivänä satoikin lähes koko ajan niin se ei eskarilaisia haitannut.  Oli hauska huomata, että kumisaappaillakin voi pelata jos tarve niin vaatii .-D

Maaleja ja hienoja suorituksia nähtiin liukuhihnalta ja ottelu olivat tasaväkisiä joten Itä-Hakkilan eskarimestariksi kruunattiin kaikki kolme ryhmää. Onnittelut eskarilaisille !

 

Turnaukset ovat saaneet kaikilta osapuolilta niin paljon positiivista palautetta, joten 2014 laitetaan taas pelit pystyyn.

1. luokan vs 2. luokan mestareiden ottelu käynnissä muiden kannustaessa kentän laidalla ja katsomossa