Perinteistä kyläriehaa vietettiin jälleen kivassa säässä Itä-Hakkilan koulun pihamaalla lauantaina 30.8.

Tapahtumassa oli jälleen runsaasti väkeä, runsaat 500 kävijää, joka osoitti jälleen tapahtuman suuren merkityksen alueen asukkaille. Tapahtuman painopisteenä oli tänäkin vuonna mahdollisimman laaja ohjelmisto, jossa huomioidaan niin lapset, kuin aikuisetkin tasa-arvoisesti.

Päivän avasi vauhdikas kengurumeininki-yhtyeen esitys, johon kokoontuikin runsaasti lapsiperheitä lavan läheisyyteen. Paikalla oli myös Posetiivari, joka viihdytti musiikillaan auringonpaisteessa viihtynyttä väkeä. Tapahtumassa oli jälleen runsaasti paikallisia yhdistyksiä esittelemässä toimintaa, jotka samalla järjestivät mukavaa ohjelmaa, mm: tikanheittoa, golf-puttausrataa, tarkkuuusheittoa palloilla, kasvomaalausta, boccia-kisailua, pomppulinnaa, poniratsastusta, yhteislaulua.

I-HK:lla oli myös oma esittelypöytä, jossa esiteltiin toimintaa ja kierrätettin hieman myös aiempia tuotemerkkituotteita.

Tapahtuman tukijana toimi jälleen Hakunilan Aluetoimikunta, joka mahdollisti yleisölle herkkuhetkiäkin ilman veloitusta. Tapahtuman veturitehtävissä toimivat Kati Taivainen Kuninkaanmäen Omakotiyhdistyksestä ja Heli Heikura I-HK:sta, heille iso kiitos hienosta työstä jälleen!