Salibandyn MM-kisojen pronssiottelun erätauolla Special Olympics Finland salibandyjoukkue pääsi pelaamaan näytösottelun MM-areenalla.

Special Olympics Finland joukkeu pääsi nauttimaan kisatunnelmasta näytöspelin merkeissä Tampereen kooVeen seurajoukkuetta vastaan, jossa erotuomarina toimi Suomen miesten maajoukkueen kantaviin voimiin jo pitkään kuulunut Tero Tiitu, joka on myös toiminut kummiurheilijan roolissa SO-Finland joukkueessa.

Tero Tiitu yllätti pelaajat hienosti jo ennen peliä, saapuen joukkueen valmistautumistilaan tervehtimään joukkuettamme ja pelin jälkeen oli vielä aikaa jutusteluille ja yhteiskuvillekin.

Peli oli samalla kenraaliharjoitus joukkueelle, joka suuntaa tammikuussa Itävallan Gradziin talvimaailmankisojen esikisoihin, josta valmennusjohto saikin jälleen hyvää materiaalia ja näkemystä pelaajien osalla.

Iso kiitos kuuluu tästä pelimahdollisuudesta Salibandyliitolle ja erityiskiitokset välitänkin Eeva Wellingille, joka koordinoi tämän hienon mahdollisuuden yhteistyössä kisaorganisaation kanssa, hieno osoitus kehitysvammaisten salibandyn arvostamisesta!

Pelin jälkeen kävimme ruokailemassa ja sen jälkeen joukkue palasi kisaareenalle seuraamaan ja kannustamaan Suomen naisten joukkuetta MM-finaalissa, harmittavasti Ruotsi vei trillerin rankkarikisassa, mutta Suomen naiset osoittivat vahvaa peliä läpi kisojen, joten saavutettu hopeakin on arvokas saavutus.

Vantaalta Tampereella pelasivat Janne Savolainen ja Mikko Kavonius ja päävalmentajan tehtävää hoiti Esa Puumalainen ja joukkueenjohtajan tehtävissä ja valmennusta myös auttaen Harry Seidler ja nämä edellä mainitut henkilöt myös matkaavat Itävallan kisoihin.

 

Ohessa linkki otteluun;

SO-Finland joukkueen puolesta toivotan samalla kaikille seuramme vammaisurheilijoille mukavaa Joulun aikaa ja sporttista uutta vuotta!

t. Harry Seidler

https://youtu.be/on4DijHYO2w