Joukkue avasi vuoden turnaukset ilahduttavilla otteilla, joiden myötä on mukava jatkaa tiivistyvää valmistautumista kohti kesää.

Kuluneena helmikuun toisena viikonloppuna I-HK P06 joukkueen harrasteryhmä Taifuuneilla ja kilparyhmä Hurrikaaneilla oli vuoden ensimmäiset turnaukset.

Taifuunit pelasi Nurmijärvellä NJS Minarissa kolme tiukkaa ottelua, joissa ei yritystä puuttunut. Vaikka tällä kertaa ei voittoja irronnutkaan haasteen oltuakin kova, oli tekemisessä paljon hyvää.

Hurrikaanit pelasi kovatasoista Talvi Vantaa Cup:a Myyrmäki hallissa ja Aktia Areenalla. Perjantai-illan avausottelussa oltiin vielä jäässä ja PPJ Larun kanssa päädytiin 2-2 tasapaeliin.

Lauantaina päästiinkin Myyrmäki hallin lämpöön ja otteet olivat sen mukaisia. Avausottelussa kaatui isäntäjoukkue VJS 1 2-1. Toisessa ottelussa EsPa Musta kaatui 4-0. Kun alkusarjan neljännessä ottelussa kaatui vielä EPS Akatemia 2-1, oli lohkovoitto varmistettu ja mitalipelit kutsuivat sunnuntaina.

Välierässä vastaan asettui naapurikylän TiPS, joka oli tällä kertaa 1-0 parempi. Pronssiottelussa vastaan tuli uudestaan VJS 1, joka oli nyt 2-0 parempi ja vei pronssimitalit kaulaansa. Turnaus oli upeaa suorittamista pojilta, vaikka mitalit jäi niukasti tällä kertaa saamattakin.

Palaverin paikka.