Elokuun lämpöön sopiva PingviiniCup pelattiin Käpylän ja Kumpulan nurmilla. Viikonvaihde oli menestyksekäs P06-joukkueelle.

Yksi Uudenmaan suurimmista junioriturnauksista, PingviiniCup, pelataan elokuun lämmössä perinteisesti Käpylän ja Kumpulan nurmilla. I-HK P06 joukkue osallistui turnaukseen kolmella ryhmällä tänä vuonna.

Kilparyhmä Hurrikaanit haki tukusti kokemusta ja oppia osallistumalla eliittilohkoon, jossa samaan lohkoon oli sijoitettu ikäluokan kärkijoukkueita. Ottelut aaltoilivat – välillä suoritustaso ontui, välillä pystyttiin tasokkaaseen tekemiseen. Sijoitus jäi lopulta 8.-11. joukkoon.

Haasteryhmä Tornadoiden osalta turnaus oli kaksi jakoinen. Ensimmäisenä päivänä tuli voitto ja kaksi niukkaa tappiota pelinhallinnasta huolimatta. Toisena päivänä maalintekokin luisti ja otteluvoittojen myötä joukkue pystyi vielä nousemaan pronssille turnauksessa.

Harrasteryhmä Taifuunit pelasi pienellä ringillä. Ensimmäisen päivän viimeisessä ottelussa jalat ns. loppuivatkin ja tuli tappio. Kuitenkin hienolla tsempillä ja joukkuepelin kehittymisen harppauksilla toisena päivänä väännettiin tiukoissa otteluissa pelkkiä voittoja. Tuloksena olikin tason kultamitalit ja pokaali mukaan Itä-Hakkilaan.

Tästä on hyvä jatkaa sarjaotteluita, jotka käynnistyivät viime viikolla. Syksyyn mahtuu vielä lisäksi 1-2 turnausta kaikille pelaajille.

Kulta-Taifuunit ja Pronssi-Tornadot