I-HK P06 teki ensimmäisen turnausreissunsa ulkomaille Pärnu Summer Cupiin 29.6.-3.7.

Reissu oli erittäin onnistunut ja antoisa.

Pärnu Summer Cup on Baltian suurin junioriturnaus: taustat ja perheenjäsenet mukaan luettuna osallistujia oli lähes 4 000. Turnaus järjestettiin 14. kerran kesäisen kauniissa Pärnussa Virossa.

I-HK P06 joukkue lähti hakemaan fyysisesti kovempia otteluita – ja niitä saatiin. Tunnetusti Itä-Euroopassa peli on usein fyysisempää. Turnaus järjestelyt olivat hyvin toimivat. Myös tuomaritoiminta oli onnistunutta. Turnaus osoittautui myös oletettuakin tasokkaammaksi.

Turnaukseen osallistui joukkueesta kaksi tasonmukaista peliryhmää, vaikka turnauksessa itsessään ei tasoja tunnetakaan. Tasokkaan turnauksen myötä Tornadot kohtasivat kovia vastuksia, mutta oli positiivista, että pojat taistelivat aina loppuun asti.

Kilparyhmä Hurrikaanit saavutti alkusarjassa voiton, tasapelin ja kaksi niukkaa tappiota. Toisena päivänä ei oltu aivan parhaassa vireessä ja tämän myötä lohkon toinen sija karkasi. Ensimmäisen päivänä toisessa ottelussa kohtasimme turnauksessa lopulta ikäluokan voittaneen Narva Transin, joka oli parin pienen virheen myötä myönnettävä rehdistä paremmaksi.

Jatkopeleissä Tornadot hävisi ensimmäisen ottelun niukasti rankkareilla, mutta sai vihdoin ansaitsemansa voiton viimeisessä ottelussa. Hurrikaanit voitti molemmat jatko-ottelunsa ja sijoittui lopulta 9. sijalle. Kaiken kaikkiaan turnauksen ja reissun urheilulliseen antiin voi olla erittäin tyytyväinen.

Sään suosiessa saimme nauttia runsaasti myös Pärnun upeasta hiekkarannasta ja lämpimästä merivedestä. Samalla joukkue hitsautui taatusti yhteen ja pojat saivat monia elämyksiä, joita on varmasti mukava muistella vanhempanakin.