Helsinki Cup 2017 on pelattu. I-HK P06 oli mukana kolmella ryhmällä. Tämän vuoden Cupissa ylittyi kaikki tavoitteet.

I-HK P06 oli harraste- haaste- ja kilparyhmällään mukana tämänkin vuoden Helsinki Cupissa. Säät olivat varsin suosiolliset tänä vuonna, kentät hyvässä kunnossa ja tuomarit erinomaisia.

Harrasteryhmä Taifuunit pelasi viisi alkusarjapeli voittaen neljä ja pelaten yhden tasan. Jatk-ottelussaan ryhmä sai vastaan PEP Red:n, jota vastaan varsinainen peliaika päättyi tasan. Asiaan kuuluvasti mentiin siis rankkareille, jotka päättyivät Taifuunien voittoon nekin.

Haasteryhmä Tornadot pelasi tiukan alkusarjan, jossa kuitenkin Sf. Id. Bonn (GER) oli selkeästi paras. Tornadot kävi tiukan väännön PPJ Katajaharjun kanssa lohkon kakkossijasta. Keskinäinen ottelu päättyi tasan. Molempien voittaessa muut vastustajat kuin saksalaiset jäi ratkaisu kiinni maalierosta, joka oli PPJ:n eduksi.

B-finaalien ensimmäisessä ottelussa Tornadot kohtasi HooGeen kilparyhmän, joka jouduttiin toteamaan 1-3 lukemin paremmaksi. Ryhmältä kuitenkin hieno Helsinki Cup suoritus.

Aiemmin on jo uutisoitu Hurrikaanien selviäminen kahdeksan parhaan joukkoon. Tapahtumakeskuksessa Töölön Bolliksella Hurrikaanit kohtasi puolivälierässä HJK Keltaisen. Ottelu oli tasainen ja meni rankkareille peliajan ollessa 1-1. Rankkarit kääntyi tällä kertaa I-HK:lle. Näin pojat olivat selvittäneet tiensä jo välieriin.

Perjantaina pelattiin myös välierä, jossa vastaan asettui Martin Reim JK (EST). Välierässä virolaisilla oli vielä vahva meno päällä ja niinpä Hurrikaanien oli toteaminen, että Martin Reim JK oli 2-0 parempi ja selvitti tiensä finaaliin. Finaalissa kuitenkin KäPa United oli puolestaan 2-1 parempi.

Lopulta siis kultaa laitettiin KäPa Unitedin kaulaan, hopeaa Martin Reim JK:n kaulaan ja pronssit I-HK Hurrikaanien ja GrIFK Blackin kaulaan.

Helsinki Cup 2017 oli siten joukkueelle erinomaisen onnistunut. Kauden päätavoite oli asetettu tähän turnaukseen ja se täyttyi kirkkaasti! Tästä on hienoa jatkaa treeniä ja pelaamista elokuussa pienen tauon jälkeen. Hyvää futiskesää ja kesää kaikille!

Kova työ…

…hieno palkinto!