P06-joukkueella oli jälleen turnausviikonvaihde. Nyt Hyvinkäällä Intersport-turnauksessa.

P06 joukkue on pelannut kevään kolmella ryhmällä. Hurrikaanit ja Tornadot ovat pelanneet menestyksekkäästi Piirisarjoja sekä Taifuunit Opel-liigaa. Ensi viikolla pelataan ryhmien viimeiset kevätkierroksen ottelut.

Kuluneena viikonvaihteena pelattiin myös kevään viimeinen turnausviikonloppu Hyvinkäällä. Peliriemua riitti jälleen kahdeksi päiväksi. Harrasteryhmä Taifuunit taisteli alun parin häviön jälkeen neljä voittoa ja sijoittui hienosti viidenneksi.

Haasteryhmä Tornadot kärsi niin ikään pari tappiota alkusarjassa ja pääsi pelaamaan sijoista 5.-6. Sijoitusottelussa KyIF oli tällä kertaa parempi ja Tornadot saavutti hienon 6. sijan. Kilparyhmä Hurrikaanit pelasi puhtaan alkusarja ja vielä välierissä kaatui isäntäseura HyPS. Loppuottelussa Kotkan pojat (KoNa) olivat kuitenkin parempia. Komeasti kuitenkin jälleen finaaliotteluun ja hopeat kaulaan!

Seuraavaksi joukkueella alkaa treeniviikot kohti kesän kohokohtia. Juhannuksen jälkeen joukkue suuntaa parin ryhmän voimalla ensimmäiselle ulkomaan pelimatkalle Pärnuseen Viroon Summer Cupiin. Ja viikon päästä tästä alkaakin sitten Helsinki Cup, johon joukkue osallistuu peräti neljän peliryhmän voimin.