I-HK P06 joukkue kävi avaamassa varsinaisen kauden Lappeenrannassa LAUTP:n vieraana.

Mukana oli kilparyhmä Hurrikaanit ja haasteryhmä Tornadot.

LAUTP järjesti kevätturnauksensa Amiksen lämmitettävällä tekonurmella. Lauantaina ohjelmassa oli lohko-ottelut ja sunnuntaina jatko-ottelut. Lauantaina saimme pelata aamupäivällä auringingon paisteessa, iltapäivällä lumisateessa ja illalla vesisateessa, joten turnaus oli todellinen kevätturnaus.

Hurrikaanit haki lohkossa voitot FC Vaajakoskesta ja IPS:sta sekä pelasi tasana PEPO:a vastaan. Tornadot haki voitot FC Vaajakoskesta ja Kulsusta, mutta kärsi tappion LAUTP Valkoiselle. Molemmat ryhmät ylsi näillä tuloksilla lohkojensa voittoon.

Sunnuntaina olikin sitten vuorossa mitaliottelut. Hurrikaanit voitti ensimmäisessä ottelussa LAUTP Sinisen, mutta kärsi toisessa tappion LAUTP Edustukselle. Tuloksena komea hopea sija. Tornadot kärsi ensin tiukan tappion LAUTP:lle ja edessä oli pronssiottelu, jota johdettiin aluksi 1-0, mutta MP kiristi edelle ja vei pronssit 1-2 tuloksella. Siten Tornadojen pelillisenä tuloksena oli komea neljäs sija.

Turnausreissu oli onnistunut järjestelyiltään ja pelillisestikin. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää! Seuraava turnaus onkin kotikevätturnaus Itä-Hakkilassa 22.-23.4. Tulkaahan katsomaan ikäluokan huippufutista ja nauttimaan pelaamisen ilosta! Kioskikin on auki…

Kevätturnauksen tunnelmaa!