Lokakuussa järjestetyissä Palloliiton taitokisoissa Simeon Salmensuu saavutti upeasti pronssimerkin. Piirin katsastuksista Uudenmaan piirin Vantaan aluejoukkueeseen valittiin Otto Kaasalainen ja Heikki Katajisto. Onnea pojille hienoista suorituksista!

Palloliiton Uudenmaan piirin järjestämiin taitokilpailuihin lähtee P-95 joukkueesta tekniikkataituri Simeon Salmensuu. Joukkueessa ei varsinaisesti harjoitella taitokisaratoja, mutta teknisesti erittäin taitava Simppa alitti  taitokisan pronssirajan seuran taitopäivässä ja lähtee tulevana viikonloppuna hakemaan piirin virallista taitomerkkiä.

Simeon Salmensuu saavutti hienosti pronssimerkin taitokisassa. Simpalla on hieno asenne ja nälkää jäi vielä parantaa suoritusta ensi syksynä.

Loppukuusta järjestettäviin piirin joukkueen katsastuksiin lähtee peräti neljä P-95 joukkueen taitavaa pelaajaa. Pojat valittiin seuran kykykouluun, ja sitä kautta katsastuksiin. Piirijoukkuepaikkaa lähtee tavoittelemaan Markus Heikkinen, Otto Kaasalainen, Heikki Katajisto ja Simeon Salmensuu. Toivotamme pojille onnea ja menestystä tiukoissa paikoissa!

Katsastukset on pidetty, ja jatkoon valittiin Otto Kaasalainen ja Heikki Katajisto. Saavutus on hieno, pyrkihän joukkueeseen 50 pelaajaa Vantaan isojen seurojen parhaimmistoa.