I-HK pojat 2006 on saanut kauden vauhdikkaasti käyntiin.

Tänä viikonloppuna osallistuttiin Espoonlahti Cupiin ja viime viikonloppuna kauden avauksena toimi oma Kevätturnaus. Opel-liigakin saatiin alkuun tällä viikolla.

Pojat 2006 joukkueessa on tällä hetkellä 33 innokasta pelaajaa. Pelaamme kolmella tasoryhmällä. Kilparyhmämme osallistuu jo 7vs7 sarjaan Opel-liigassa ja useimmissa turnauksissa pelaa vuotta vanhempia vastaan 7vs7 otteluita. Haasteryhmä Tornadot ja harrasteryhmä Taifuunit taistelee 5vs5 peleissä.

Viikko sitten järjestyksessä kolmanteen kevätturnaukseemme osallistui 20 joukkuetta. Peli ilo oli ylimmillään kevään avauksessa kaikilla osallistujilla. Koska pelattiin pelkästään 5vs5 sarjoja, oli mukana meiltä Trombit ryhmäkin, joka osoittautuikin nimensä veroiseksi voittaen kaikki ottelunsa. Turnauksessa oli vain voittajia – kukin tasollaan!

Viikolla Taifuunit ja Hurrikaanit pääsivät avaamaan Opel-liigakauden. Molemmat olivat vieläpä voittoisia. Tulevalla viikolla Tornadotkin pääsevät vauhtiin VJS:ä vastaan keskiviikkona. Hurrikaaneilla on ma 27.4. klo 18.00 kotiavaus, jossa vastassa on Sibbo Vargarna. Taifuunit vierailee maanantaina Kellokoskella.

Kuluneen viikonlopun aikana Tornadot taisteli urheasti Espoonlahti Cupissa. Taskuun jäi niin voittoja kuin tappioita, mutta etenkin taas paljon uusia kokemuksia. Hurrikaanit pelasivat ensimmäisen 7vs7 turnauksen 05 sarjassa harrastetasolla. Pojat ottivat heti ison kentän omakseen ja pistivät pallon ja jalat liikkeelle kokematta ainuttakaan tappiota.

Loppuottelu meni arvonsa mukaisesti rangaistuspotkuille HJK East:a vastaan. Hurrikaanit pääsivät kuitenkin nostamaan voittopokaalia ja pelaajat saivat kultaiset mitalit kaulaansa, kun molemmat laukojamme onnistuivat. Tästä on hienoa jatkaa lämpimään futiskesään!

Joukkueeseemme mahtuu edelleen myös uusia pelaajia. Tervetuloa kokeilemaan!

Ratkaiseva rankkari on ammuttu ja voitonjuhlat voivat alkaa!