Itä-Hakkilan Kilpa, Palloliitto ja Fortum haluavat työskennellä laadukkaan juniorijalkapalloilun puolesta!

Tavoitteen saavuttamiseksi Suomessa on startattu vuoden 2009 huhtikuussa valtakunnallinen Fortum Tutor -ohjelma. Kyseessä on ainutlaatuinen ohjelma, jonka idea on kehittää juniorijalkapalloilun parissa toimivien ohjaajien ja valmentajien taitoja ja antaa heille välineitä valmennustyöhön.

Itä-Hakkilan Kilpa tulee mukaan ohjelmaan sen viidennellä kaudella. Ohjelma on kerännyt kiitosta ympäri Suomea ja viime vuonna Euroopan jalkapalloliitto UEFA palkitsi Fortum Tutor -ohjelman arvostetulla UEFA Grassroots –tunnustuksella, Euroopan parhaana Grassroots -projektina.

Itä-Hakkilan Kilvan joukkueiden Tutoriksi on valittu Sari Tuunainen. Sarilla on pitkä pelaajaura, jossa parhaina saavutuksina Suomen mestaruus ja Suomen Cupin voitto, pelaaminen Saksan Bundesliigassa ja muutamassa A-maaottelussa. Koulutustaustaltaan hän on Liikuntatieteiden maisteri.

Fortum Tutor –ohjelman pääpainopiste on alle 12-vuotiaiden joukkueiden valmennuksessa, joten tutoroitavat joukkueet I-HK:ssa ovat P+T07-08, P+T06, P05, T05, P04, T04, P03, T02 ja P02.

Tutor vierailee kauden aikana seuraamassa näiden joukkueiden harjoituksia ja otteluita sekä keskustelee joukkueen valmentajien kanssa kaikesta mikä liittyy valmentamiseen ja ohjaamisen.

Lisätietoja ohjelmasta ja valmennusvinkkejä: http://www.fortumtutor.fi