M09 jatkoi juhannustanssejaan Uusimaa Cupin toisen kierroksen ottelussa FC Babylon X – I-HK M09.

Asiantuntijapiireissa altavastaajaksi aseteltu I-HK otti heti alusta lähtien pelin haltuun ja esitti ehkä historiansa kauneinta jalkapalloa. Avausmaali syntyi ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana Toni Lehtosen läpiajon päätteeksi. Mutta kaiken huomion vei I-HK:n toinen maali, kun 3,5 vuotta kapteenina kaljuuntunut Mikko Savolainen teki seurahistoriansa ensimmäisen maalin. Mikon selkään kasvanut King-Kong valahti pois harteilta ja mies tarjoili maalinsa lisäksi myös kunnioitettavat kolme maaliin johtanutta syöttöä.

Savolainen ei ollut kuitenkaan ainoa debyyttimaalinsa iskenyt veijari. Myös Tatu Liljama ja Topi Leinonen tekivät omat avausmaalinsa I-HK:n paidassa, poikien ei onneksi tarvinnut Savolaisen tapaan odotella neljää kautta onnistuakseen.

Myös Babylon sai onnistumisia maalien muodossa, ensimmäinen oli komea pyssy oman maalinsa ylänurkkaan, toinen taitavan yksilösuorituksen päätteeksi I-HK:n verkkoon.

Ottelu oli samalla jäähyväisottelu Uuteen Seelantiin lainalle lähtevälle Joonas Ristolle. Fanien suosikiksi nousseen Riston jatkosta neuvotellaa kauden 2012 jälkeen.

Ottelutapahtumat:

FC Babylon X – I-HK M09 1-7

’0-1 Toni Lehtonen (Savolainen)

’0-2 Mikko Savolainen (Anttonen)

’0-3 (og) FC Babylon X (Lehtonen TN)

’0-4 Topi Leinonen (Savolainen)

’1-4 Juha Mäkelä

’1-5 Tatu Liljama (Immonen)

’1-6 Topi Leinonen (Savolainen)

’1-7 Henri Arkko (Lehtonen TM)

Loppulukemiksi summailtiin siis 1-7 ja I-HK:n kolmannen kierroksen vastustaja saadaan ottelusta Tikka – SibboV.