P-07 joukkue isännöi upeat kisat kotikentällämme loistavissa olosuhteissa 23.5

P-07 joukkue järjesti seurahistoriamme kautta aikain suurimman 1-päiväisen turnaustapahtuman, kun tapahtumaan osallistui päivän turnauksen aikana runsaat 400 junioripelaajaa joukkuemäärä ollessa huikeat 48, isot onnittelut ja kiitokset haluankin välittää koko joukkueen taustoille, jotka olivat rakentaneet hienot turnauspuitteet junioripelaajille, totesi seuran puheenjohtaja Harry Seidler, joka toimi turnauksen aikana myös pelinohjaajien sparraajatehtävissä ja myös välillä itsekin pelejä tuomaroimassa.

Pelinohjaajina toimivat seuramme junioripelaajat, joista osa on jo ehtinyt jonkin aikaa oman pelinohjaajkurssin käytyään jo pelejä ohjaamaankin, mutta suurin osa pelinohjaajista olikin vasta ensi kertaa turnauspeleissä mukana ja heille myös iso tunnustus hienosta työstä.

On ilo ja kunnia saada olla kouluttamassa näitä nuoria pelaajia seurastamme pelinohjaajiksi, joita onkin tänäkin vuonna kursseilla ollut kiitettävästi.

Turnauksessa pelattiin kaikkiaan 71 ottelua, huikea määrä yhteen päivään, joka oli erittäin hyvin suunniteltu, siten, että kaikilla neljällä kentällä ottelut alkoivat ja päättyivät aina samaan aikaan, näin pidettiin aikataulukin hyvin hallinnassa.

Turnauksen aikana säätilakin näytti laajan osaamisen, aamulla pilvistä, kova tuuli, tihkusadetta, päivällä aurinkoa, viimeisten pelin päättymisen jälkeen kova ukkossadekuuro, säävaihteluista huolimattakin kisakoneisto selviytyi hienosti, totesi Seidler.