Kehitysvammaisten salibandyjoukkueen Starin pelaajista koostunut joukkue aloitti jalkapallon erityisryhmien SM-sarjan vahvalla suorituksella.

I-HK osallistuu nyt toista kertaa SM-jalkapalloturnaukseen päälajinsa, salibandyn ohella, tuoden näin mahdollisuuden pelaajille saada lisää liikuntatapahtumia salibandykauden jälkeiseen kesätaukoon. Ihan kaikki ei toki voi osallistua oheislajiin, johtuen eri rajoitteista.

Vaikka 1-osaturnaukseen Töölön Pallokentälle saatiin mukaan vain 2 vaihtopelaajalla varustettu joukkue, josta vielä Jari Salin loukkasi polvensa heti ensimmäisen ottelun ensi hetkillä ja joutui lopettamaan päivän pelit, niin joukkue osoitti suurta sisukkuutta taistellen 4 pelin ajan upeasti, vaikka vastustajilla oli runsaasti vaihtopelaajiakin käytettävissä.

Star-joukkue voitti kaikki päivän neljä otteluaan, ja päivän huipensikin juuri A-sarjan kärkiottelu, jossa vastaan saapui Lahden Kuusysin joukkue, joka tarjosi tiukan vastuksen, varsinkin ottelun alkuhetkillä siirtyen ensin 0-1 johtoon, mutta Starin pelaajien saatua oman pelinsä kulkemaan, nähtiin tasoitusmaali juuri ennen puoliaikaviehllystä. Toinen puoliaika oli myös tasaista taistelua, mutta Star onnistui maalinteossa kahdesti, joista ehkä yhden turnauksen komeimmasta maalista vastasi maalivahti Janne Savolainen, joka laukaisi vapaapotkun keskiviivan läheisyydestä suoraan lähes maalin yläkulmaan, Janne myös palkittiin Starin tsempparipelaajan palkinnolla.

Stadi-cup ojensi osaturnauksen voittaneelle Star-joukkueelle voittopokaalin ja Stadi-cup mitalit ja Lahden Kuusysille hopeiset Stadi-cup mitalit

SM-osaturnaus jatkuu elokuussa Lahdessa, jolloin pelataan uusi kierros samoja joukkueita vastaan ja sitten lasketaan yhteispisteet ja nähdään, saavuttaako I-HK Star toisen kerran peräkkäin SM-kultaa ja nostaako joukkue toistamiseen myös Palloliiton kultaisen pokaalin.

Tulokset A-sarjan I-HK Starin otteluista.

Nro Pvm Klo Kenttä Koti Vieras Tulos
1987 10.6. 09:30 Pallokenttä 6.2 I-HK/Star KoiPS/Erkkaryhmä 5-0 (2-0)
2006 10.6. 11:50 Pallokenttä 6.2 TPV/Auringonnousu I-HK/Star 0-4 (0-3)
2032 10.6. 14:10 Pallokenttä 6.2 I-HK/Star SB Welhot/Kuikelot 2-0 (1-0)
2049 10.6. 16:30 Pallokenttä 6.2 FC Kuusysi/Erkkarit Valkoinen I-HK/Star 1-3 (1-1)