Helmisisustuksen tiloissa Kolohongan ostoskeskuksessa käynnistyy Helmikirppis, jossa I-HK:n joukkueilla/ryhmillä ja yksityishenkilöillä on mahdollisuus myydä käytettyjä tavaroita.

Helmikirppis avataan 16.2.2015

Helmisisustuksen tiloissa Kolohongan ostoskeskuksessa käynnistyy Helmikirppis, jossa I-HK:n joukkueilla/ryhmillä ja yksityishenkilöillä on mahdollisuus myydä käytettyjä tavaroita. Tämä on oiva rahankeruumahdollisuus joukkueille. Helmikirppiksessä on alussa 12 myyntipistettä ja määrää on mahdollista lisätä tarpeen mukaan. Aloituksessa varaamme 9 myyntipöytää I-HK:n joukkueille/ryhmille.

Viimeinen joukkueiden ilmoittautumispäivä on 13.2. Varaukset tehdään ilmoittautumisjärjestyksessä,

ilmoittautuminen sähköpostiin info@helmisisustus.fi. Joukkueilla on mahdollisuus pitää pöytä jatkuvassa käytössä.

Yksityishenkilöille vuokrataan 3 pöytää sekä varaamatta jäävät I-HK-pöydät vähintään viikon jakso kerrallaan.

Kirppiksen toiminnan säännöt ovat:

– Helmisisustus rakentaa ja tarjoaa työpisteet ja siihen liittyvät tarpeet (pöytä, hyllyt, laatikot, hinnoittelutarrat ja paperit ym.)

– Kirpparimyyjät vastaavat tuotteiden hinnoittelusta, esillepanosta, myyntipisteiden siisteydestä. Ohjeet Helmeltä.

– Aukioloajat ovat samat kuin Helmisisustuksella, vakiona ark. 11-18 la 10-14

– Kirpparituotteet maksetaan Helmisisustuksen kassaan ja kunkin vuokraajan tuotot kirjataan hintalapussa olevan koodin mukaan kassaan.

– Myyntipisteen vuokra on 20€/vk (sis. ALV 24%) yksityishenkilöiltä ja 15€/vk I-HK:n

joukkueilta/ryhmiltä. Minimi vuokrausaika on 1vk. Vuokra maksetaan etukäteen.

– Myyntipisteen provisio on 5% myynnistä (ALV 24%). Provisio vähennetään tuotoista myyntijakson lopetuksen yhteydessä tai pidemmille jaksoille kerran kuussa.

– Perustetaan Helmikirppis-FB-sivut, jonka ylläpidosta vastaa Helmisisustus. Joukkueet ja yksityishenkilöt voivat FB:ssä mainostaa/tiedottaa myynnissä olevistä tavaroista.

– Myydä voi kaikkea riittävän laadukasta ja ei-sopimatonta tavaraa – paitsi uusia sisustustavaroita. Tuotteiden pitää olla sellaisessa kunnossa, jonka itsekin voisit ostaa.

– Kirpparimyyjät vastaavat tulojensa verotuskohtelusta, Helmisisustuksen osalta toiminta on normaalia ALV-alaista myyntiä.

Käykää tutustumassa myyntipisteisiin Helmisisustuksessa, ne on jo osittain rakennettu.

Tiedustelut info@helmisisustus.fi ja 045-51688622 Helmi