I-HK:n Star-joukkue tiukassa A-lohkossa sijalle 2.

Tikkurilan urheilutalon lehterit täyttyivät jälleen keväisenä lauantai-päivänä , kun erityisliikunnan Futsal-turnaus järjestettiin nyt jo kolmannen kerran yhteistyöprojektina Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin, Suomen Vammaisliikunta ja Urheilun, sekä kisaisäntänä toimineen Itä-Hakkilan kilvan yhteistyönä.
Turnaukseen osallistui ennätykselliset 12 joukkuetta, joista 8 pelasi aikuisten sarjassa ja 4 nuorten sarjassa, jossa osin soveltavin ikärajoin, jolla varmistettiin kaikille uusillekin lajiin tutustuville nuorten sarjaan osallistuneille pelaajille elämys ja riemukas liikuntapäivä.
Pelaajia osallistui kaikkiaan turnaukseen 147 ja valmentajia, joukkueenjohtajia, sekä vapaaehtoistyöntekijöitä noin 30, joten kyseessä oli iso tapahtuma yhden päivän aikana läpivietäväksi, jossa onnistuimme hyvin saatujen palautteiden perusteella, toteaa tapahtumavastaava Harry Seidler Itä-Hakkilan kilvasta.
Jokainen joukkue pääsi pelaamaan omassa lohkossaan kolme ottelua, ja turnauksen tavoitteena oli, että jokainen mukana oleva pelaaja saisi mahdollisuuden päästä päivän aikana mahdollisimman useasti osallistumaan peliin, jossa onnistuttiin myös melkoisen hyvin.
Iloiset ilmeet ja tasaiset jännittävät ottelut takasivat niin pelaajille, kuin yleisöllekin mukavaa viihdettä koko päivän ajan musiikin antaessa rytmiä ja hyvää fiilistä kaikille paikalla olleille ja kannustushuutojen ja käsien taputus olikin lähes koko ajan jatkuvaa, josta varmasti väsyneetkin pelaajat saivat lisävoimaa pelaamiseen.
Tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus korostui koko turnauksen aikana urheilutalolla hienosti, kun pelienvälissä useat eri joukkueiden pelaajat kokoontuivat keskustelemaan , mistäs muusta, kuin futsalin ja jalkapallon tapahtumista ja kuulumisista, siinä oli todellisten arjen sankareiden kaverimaailmaa parhaimmillaan, toteaa Seidler.
Päivän päätteeksi kaikille pelaajille jaettiin yhteisessä mitalitilaisuudessa mitalit ja palkittiin parhaat maalintekijät, sekä parhaat tyttöpelaajat, joita olikin riemastuttavan paljon tällä kertaa mukana.
Palloliitto lahjoitti jälleen jokaiselle joukkueelle futsal-pallot, joten harjoittelu voi taas alkaa saleilla, sillä palautteiden perusteella tulemme tekemään jälleen v. 2011 vähintään yhtä iloisen tapahtuman yhteistyössä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa, toteaa Harry Seidler, joka suuntaa turnauksen jälkeen jälleen katseensa I-HK Star-joukkueen ja Special Olympics salibandytoiminnan pariin, jossa kevät onkin kiireistä aikaa.